Samsung GALAXY Note 9: Schimbarea NECESARA in iPhone 11

Samsung GALAXY Note 9 are parte de o schimbare foarte importanta care ar fi necesara inclusiv pentru iPhone 11, iata cat de importanta este.

Samsung GALAXY Note 9 Schimbarea iPhone 11

Samsung GALAXY Note 9 a fost prezentat oficial de catre compania Samsung pe 9 august, iar lansarea urmeaza sa aiba loc vineri, insa intre timp telefonul a fost testat si dezasamblat de catre cei care l-au primit. Printre noutatile de care se bucura Samsung GALAXY Note 9 este un sistem de racire lichida care a fost introdus in carcasa pentru a reduce substantial cantitatea de caldura pe care componentele telefonului o genereaza in timpul utilizarii obisnuite.

Samsung GALAXY Note 9 nu este mai rece multumita acestui sistem de racire lichida, iar acest lucru probabil ca era asteptat de catre unii, insa isi poate mentine performantele la un nivel ridicat pentru perioade mai lungi de timp. Samsung GALAXY Note 9, dupa cum puteti vedea si in imaginea de mai jos, poate sa ofere performante mult mai bune decat Samsung GALAXY S9, la aceeasi temperatura, multumita noului sistem de racire lichida integrat de Samsung.

Samsung GALAXY Note 9: Schimbarea NECESARA in iPhone 11

Samsung GALAXY Note 9 Schimbarea iPhone 11 1

Samsung GALAXY Note 9 ofera performante cu pana la 20% mai bune decat cele ale Samsung GALAXY S9 Plus in testul realizat pentru sistemul de racire lichida, iar totul multumita faptului ca temperatura este tinuta mult mai usor sub control. Dupa cum puteti vedea, Samsung GALAXY Note 9 reuseste la un moment dat sa aiba o diferenta de 60.000 de puncte in testul AnTuTu multumita sistemului de racire lichida, el permitandu-i procesorului sa functioneze la frecventa maxima pentru perioade mai lungi de timp.

Samsung GALAXY Note 9 are rezolvata o problema de care multi utilizatori ai seriei Samsung GALAXY S9 s-au plans, aceasta afectand deasemenea si autonomia bateriei, care este net inferioara. iPhone 11 ar avea nevoie de ceva similar de la Apple, deoarece si telefoanele celor din Cupertino se incalzesc puternic atunci cand sunt folosite intens, iar solutia folosita pentru Samsung GALAXY Note 9 ar trebui preluata si de catre compania Apple.