Samsung GALAXY Note 9 vs iPhone X – DROP TEST

Samsung GALAXY Note 9 si iPhone X apar astazi intr-un drop test care ne arata cat de rezistente sunt cele doua smartphone-uri la impactul cu solul.

Samsung GALAXY Note 9 iPhone X DROP TEST

Samsung GALAXY Note 9 apare astazi in traditionalul drop test facut dupa lansarea care a avut loc in cursul zilei de ieri, iar iPhone X ii este pus in fata pentru a ni se arata cat de rezistente sunt cele doua modele de telefoane. Ambele telefoane au ecranele protejate de Gorilla Glass 5, ambele au carcase din sticla, deci ambele ar trebui sa fie la fel de fragile, iar asta deoarece sticla nu poate fi facuta intr-un mod in care sa nu se crape la impact moderat.

Samsung GALAXY Note 9 si iPhone X rezista foarte bine in prima parte a testului, atat in ceea ce priveste impactul direct pe ecran/carcasa din sticla, cat si cel pe portiunile laterale, telefoanele neavand vreo crapatura. Acest lucru este perfect normal, si de asteptat, insa vorbim despre impact de la o inaltime de cam un mectru, asa ca Samsung GALAXY Note 9 ar fi trebuit oricum sa reziste fara probleme, la fel si iPhone X al celor de la Apple.

Samsung GALAXY Note 9 vs iPhone X – DROP TEST

Samsung GALAXY Note 9 cedeaza la fel cand vine vorba despre impactul de la inaltimea capului, carcasele ambelor telefoane fiind distruse intr-o masura in care trebuie inlocuite pentru ca telefonul sa arate normal. Acelasi lucru e valabil inclusiv cand vine vorba despre impactul direct pe ecran de la inaltimea capului, atat iPhone X, cat si Samsung GALAXY Note 9 ramanand cu ecrane crapate complet, ele necesitand inlocuire pentru a fi utilizate in mod normal

Samsung GALAXY Note 9 este ceva mai rezistent in cazul scaparilor multiple de la inaltime ridicata, iar asta pentru ca ecranul sau ramane functional, in timp ce cel al iPhone X cedeaza in totalitate, dar diferenta este minima in acest punct. Din pacate, aceste doua telefoane care costa 1000 de dolari sunt fragile, iar daca scapati din mana Samsung GALAXY Note 9, si iPhone X, de la inaltimea capului, atunci ele vor fi distruse in totalitate.

2 COMENTARII