Samsung GALAXY Note 9: Unitati Livrate cu PROBLEME la Ecrane

Samsung GALAXY Note 9 a fost lansat astazi de catre Samsung, iar unele dintre primele unitati au fost livrate cu probleme ale ecranelor, care necesita inlocuire.

Samsung GALAXY Note 9 PROBLEME Ecrane

Samsung GALAXY Note 9 a fost lansat astazi fara fast, fara ca internetul sa fie plin de imagini cu cozi formate la magazinele Samsung, pentru ca importanta sa e la fel de mare ca o lansare de telefon de la LG, sau Sony. Trecand peste interesul scazut vis-a-vis de Samsung GALAXY Note 9, iata ca unele dintre primele unitati livrate de catre compania Samsung pentru clienti au ajuns cu ecrane defecte, care au dungi verticale verzi afisate pe ecrane.

Samsung GALAXY Note 9 a fost prezentat chiar zilele trecute de catre cei de la Samsung in timp ce era asamblat intr-o fabrica ultra-moderna din Coreea de Sud, insa se pare ca acolo nu s-au vazut ecranele alea cu dungi verzi. Puteti vedea in imaginea de mai jos cum arata aceasta problema a Samsung GALAXY Note 9, telefonul fiind practic greu de utilizat din cauza lor, iar acesta este un motiv de inlocuire pe baza garantiei, dar e o bataie de cap in plus pentru client.

Samsung GALAXY Note 9: Unitati Livrate cu PROBLEME la Ecrane

Samsung GALAXY Note 9 PROBLEME Ecrane 1

Samsung GALAXY Note 9 ar fi trebuit sa treaca printr-un proces riguros de testare, iar cum cantitatile produse sunt mai mici decat cele ale companiei Apple pentru o lansare a iPhone, trebuia sa fie un control al calitatii ceva mai bun. Sa nu uitam totusi ca vorbim despre Samsung, iar calitatea nu e tocmai ceva familiar pentru coreeni, insa nici aceasta problema cu ecranele Samsung GALAXY Note 9 nu este una majora, ea fiind intalnita si in cazul lansarilor altor producatori.

Samsung GALAXY Note 9 a inceput sa fie livrat chiar de astazi de catre cei de la Samsung, asa ca daca problema nu e una minora, atunci pana maine dimineata internetul ar trebui sa fie plin de clienti nemultumiti. Nu cred ca aceasta va fi situatia totusi, am o bruma de speranta ca Samsung n-a produs cantitati mari de telefoane Samsung GALAXY Note 9 care au ecrane cu dungi verzi pe ele, insa desigur ca orice e posibil in ziua de azi.