iPhone X Plus: Hands-on cu Prima CLONA (VIDEO)

iPhone X Plus are prima clona prezentata astazi intr-un prim clip video care ne arata cum a fost gandit noul design pentru telefonul companiei Apple.

iPhone X Plus Hands-on Prima CLONA VIDEO

iPhone X Plus va fi lansat de catre compania Apple peste mai putin de o luna, literalmente, iar asta deoarece prezentarea urmeaza sa aiba loc pe 12 septembrie, iar lansarea efectiva undeva pe 21 septembrie. Bun, trecand peste asta, iPhone X Plus este deja in proces de productie la Foxconn, Apple aparent rezervand inclusiv spatiu in avioanele de transport ale FedEX si DHL, care vor zbura din China catre SUA in a doua parte a lunii septembrie.

iPhone X Plus este foarte aproape de lansare, asa ca astazi vedem o prima clona chinezeasca pe care oricine o poate cumpara din China pentru a se lauda ca are noul model de telefon al companiei Apple. Dupa cum puteti observa, vorbim despre un iPhone X Plus care arata exact ca un iPhone X, doar ca are un ecran mult mai mare, compania Apple alegand sa integreze unul cu diagonala de 6.5 inch, cel mai mare de pana in prezent.

iPhone X Plus: Hands-on cu Prima CLONA (VIDEO)

iPhone X Plus are aici parte de o prezentare foarte fidela a design-ului care va fi folosit de catre compania Apple, exceptie facand acea margine inferioara a ecranului, care nu va fi la fel de groasa in versiunea oficiala. Asta inseamna ca trebuie sa va uitati cu foarte mare atentie la ceea ce apare in clipul video de mai sus, deoarece aproape exact aceasta va fi versiunea finala pe care compania Apple o va lansa peste mai putin de o luna, si ar fi bine sa va obisnuiti cu ea.

iPhone X Plus fata de iPhone X va avea schimbari interne multe, separat de ecranul mai mare, si dimensiunile diferite, unele componente fiind imbunatatite pentru a oferi o experienta de utilizare mai buna. Acestea fiind spuse, notat data de 12 septembrie in calendar pentru prezentarea iPhone X Plus, si pregatiti minim 1150 de euro pentru telefon, deoarece pretul nu va fi cu siguranta mai mic decat cel de anul trecut, sanse mari fiind sa creasca.