Apple ofera 200 GB de Spatiu GRATUIT in iCloud

Apple are o noua promotie prin care ofera 200 GB de spatiu gratuit in iCloud pentru clientii care-i cumpara telefoanele iPhone, iata detaliile campaniei.

Apple 200 GB Spatiu GRATUIT iCloud

Apple a dat startul unei noi oferte foarte interesante prin care le acord o gratuitate foarte utila clientilor, mai exact 200 GB de spatiu gratuit in iCloud pentru iPhone, iPad, si iPod Touch. Apple a intrat in parteneriate cu operatorii de telefonie mobila din SUA, care au decis sa le ofere clientilor noi cate 200 GB de spatiu gratuit in iCloud pentru o perioada de doua luni.

Apple si operatorii de telefonie mobila ofera aceasta gratuita doar pentru clientii care incheie noi abonamente de telefonie mobila cand cumpara un iPhone al celor din Cupertino. Deocamdata aceasta oferta este disponibila doar in SUA pentru clientii companiei Apple, iar cei care o aleg primesc doua luni de gratuitate pentru un abonament care costa 3 dolari lunar.

Apple ofera 200 GB de Spatiu GRATUIT in iCloud

Apple 200 GB Spatiu GRATUIT iCloud 1

Apple a lansat la inceputul acestui an o alta oferta interesanta prin care le permitea clientilor sa beneficieze de o luna gratuita sa testeze abonamentele iCloud, daca n-au mai avut abonament. Desigur ca Apple ar putea sa faca altceva mai bun si sa ofere mai mult spatiu gratuit pentru clientii sai, pentru ca are bani sa acopere costurile, iar telefoanele sunt suficient de scumpe.

Din pacate, nu stiu daca aceasta oferta va fi disponibila vreodata si in Romania, sansele fiind destul de mici, avand in vedere ca Apple prioritizeaza de obicei tarile cu vanzari mari. Chiar si asa, costul unui abonament lunar pentru iCloud este suficient de mic pentru ca orice persoana interesata sa cumpere spatiul de care are nevoie in platforma.