Samsung GALAXY Note 9 UMILESTE iPhone X in Performante

Samsung GALAXY Note 9 umileste iPhone X in performante, un nou test aratandu-ne care sunt limitarile telefonului companiei Apple, din pacate.

Samsung GALAXY Note 9 UMILESTE iPhone X Performante

Samsung GALAXY Note 9 umileste iPhone X intr-un nou test de performante, care arata adevaratele limitari pe care telefonul companiei Apple le are, din pacate, pentru clientii care il cumpara in lumea intreaga. Samsung GALAXY Note 9 folosit in acest test are un chip Qualcomm Snapdragon 845 si 6 GB de memorie RAM, in timp ce iPhone X are un chip A11 si 3 GB de memorie RAM, iar aceasta diferenta conteaza foarte mult in acest test.

Samsung GALAXY Note 9 pierde in prima parte a testului, acolo unde conteaza puterea de procesare a procesorului, aici iPhone X avand un real avantaj multumita procesorului sau mult mai puternic, Apple reusind sa creeze ceva impresionant. Samsung GALAXY Note 9 castiga totusi in partea a doua, atunci cand trebuie sa redeschida din fundal aplicatiile car au fost deschise in prima parte a testului, iar aici vedem unde mai are de lucrat compania Apple pentru telefoanele sale.

Samsung GALAXY Note 9 UMILESTE iPhone X in Performante

Samsung GALAXY Note 9 nu ar fi intrecut iPhone X vreodata daca telefonul Apple ar fi avut 4 GB de memorie RAM in loc de 3 GB, insa americanii sunt lacomi, iar asta ne costa pe noi, nu pe ei, din pacate. Apple s-a lacomit cu memoria RAM pentru chip-urile sale, insa desi iPhone X este umilit de Samsung GALAXY Note 9 in performante, iPhone X Plus va fi o alta poveste.

Samsung GALAXY Note 9 nu se va descurca la fel de bine in fata iPhone X Plus in testele de performante, iar asta deoarece noul smartphone al Apple va avea 4 GB de memorie RAM, deci va avea alta evolutie in aceste teste. iPhone X este totusi intrecut de catre telefoanele Android inca de prin primavara, Samsung GALAXY Note 9 fiind doar unul din lunga serie care face asta, asa ca daca Apple va mai lansa un telefon de 1000 de dolari ce e intrecut de concurenta, atunci merita sa piarda serios din vanzari.

Articolul precedentRacing Games – jocuri cu masini de curse recomandate de Apple
Articolul următorApple ofera 200 GB de Spatiu GRATUIT in iCloud
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.