Samsung GALAXY Note 9 UMILESTE iPhone X in Performante

Samsung GALAXY Note 9 umileste iPhone X in performante, un nou test aratandu-ne care sunt limitarile telefonului companiei Apple, din pacate.

Samsung GALAXY Note 9 UMILESTE iPhone X Performante

Samsung GALAXY Note 9 umileste iPhone X intr-un nou test de performante, care arata adevaratele limitari pe care telefonul companiei Apple le are, din pacate, pentru clientii care il cumpara in lumea intreaga. Samsung GALAXY Note 9 folosit in acest test are un chip Qualcomm Snapdragon 845 si 6 GB de memorie RAM, in timp ce iPhone X are un chip A11 si 3 GB de memorie RAM, iar aceasta diferenta conteaza foarte mult in acest test.

Samsung GALAXY Note 9 pierde in prima parte a testului, acolo unde conteaza puterea de procesare a procesorului, aici iPhone X avand un real avantaj multumita procesorului sau mult mai puternic, Apple reusind sa creeze ceva impresionant. Samsung GALAXY Note 9 castiga totusi in partea a doua, atunci cand trebuie sa redeschida din fundal aplicatiile car au fost deschise in prima parte a testului, iar aici vedem unde mai are de lucrat compania Apple pentru telefoanele sale.

Samsung GALAXY Note 9 UMILESTE iPhone X in Performante

Samsung GALAXY Note 9 nu ar fi intrecut iPhone X vreodata daca telefonul Apple ar fi avut 4 GB de memorie RAM in loc de 3 GB, insa americanii sunt lacomi, iar asta ne costa pe noi, nu pe ei, din pacate. Apple s-a lacomit cu memoria RAM pentru chip-urile sale, insa desi iPhone X este umilit de Samsung GALAXY Note 9 in performante, iPhone X Plus va fi o alta poveste.

Samsung GALAXY Note 9 nu se va descurca la fel de bine in fata iPhone X Plus in testele de performante, iar asta deoarece noul smartphone al Apple va avea 4 GB de memorie RAM, deci va avea alta evolutie in aceste teste. iPhone X este totusi intrecut de catre telefoanele Android inca de prin primavara, Samsung GALAXY Note 9 fiind doar unul din lunga serie care face asta, asa ca daca Apple va mai lansa un telefon de 1000 de dolari ce e intrecut de concurenta, atunci merita sa piarda serios din vanzari.