OnePlus 6T: OFICIAL, Certificat pentru LANSARE

OnePlus 6T a fost certificat in mod oficial pentru lansare de catre autoritati, compania chinezeasca dorind sa-si aduca telefonul in magazine cat mai repede.

OnePlus 6T Certificat Vanzare

OnePlus 6T a fost certificat in mod oficial pentru a fi pus in vanzare de catre compania chinezeasca OnePlus, noul model de telefon urmand a ajunge in curand in magazine, la doar cateva luni dupa ce a fost lansat predecsorul sau. OnePlus 6T este o versiune mult imbunatatita a OnePlus 6, compania chinezeasca lansand in general aceste modele cu schimbari substantiale pentru performante, uneori chiar si pentru design, insa si la preturi ceva mai mari.

OnePlus 6T a fost confirmat pentru lansare, la fel ca si Huawei MATE 20, de catre Comisia Economica Eurasiatica, acolo trebuind certificate telefoanele care sunt vandute in Rusia, si alte zone apropiate. OnePlus 6T este certificat de catre autoritatile de acolo cu codul OnePlus A6013, iar aceasta este a doua confirmare pe care o avem pentru lansare, saptamana trecuta o sursa din cadrul T-Mobile SUA afirmand ca telefonul va fi vandut in premiera de catre americani.

OnePlus 6T: OFICIAL, Certificat pentru LANSARE

OnePlus 6T Certificat Vanzare 1

OnePlus 6T ar trebui sa fie lansat de catre compania OnePlus cu un ecran care are diagonala de 6.4 inch, un chip Qualcomm Snapdragon 845 cu 8 GB de memorie RAM, si o camera duala cu senzori de 12 si 20 de megapixeli. Camera frontala a OnePlus 6T ar putea avea 25 de megapixeli pentru a permite inregistrarea de selfie-uri de inalta calitate, insa desigur ca totul depinde de ceea ce va dori sa faca OnePlus pentru a-si asigura vanzari ridicate.

OnePlus 6T este gandit ca viitorul smartphone potent care va pune probleme pentru flagship-urile celor de la Apple, Samsung si Huawei, deoarece va oferi performante foarte, foarte bune, la un pret modic. Este de asteptat ca OnePlus 6T sa nu fie vandut la preturi mai mici de 550 de dolari, cu doar 20 de dolari peste ce este cerut pentru OnePlus 6, insa nu e vreodata exclus ca OnePlus sa uimeasca lumea intreaga cu un pret foarte bun pentru noile modele.

Articolul precedentApple ofera 200 GB de Spatiu GRATUIT in iCloud
Articolul următorGoogle Pixel 3 XL UNBOXING Arata un Telefon IMENS
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.