Google Chrome: Functia NOUA si Foarte UTILA

Google Chrome are o noua functie care este foarte utila pentru utilizatorii din lumea intreaga, ea fiind detaliata astazi pentru a sti cum sa o folosesti.

Google Chrome Functia NOUA UTILA

Google Chrome are prezentata astazi o noua functie foarte utila care le va permite utilizatorilor din lumea intreaga sa-si controleze mult mai usor si mai bine browserul pe care-l folosesc zilnic pentru navigare pe web. Google Chrome va avea parte de o interfata imbuntatita de catre compania Google, insa nu vorbim doar despre schimbari pentru design, ci si despre modificari pentru functionalitatea de care vom beneficia, una despre noutati fiind descrisa mai jos.

Google Chrome va aduce schimbari pentru pagina dedicata tab-urilor noi in care inca nu a fost accesata o adresa URL, acolo fiind afisate intr-un format ceva mai familiar paginile deschise cel mai frecvent de catre noi. Google Chrome urmeaza sa permita inclusiv modificarea acestor listari, compania Google gandindu-se ca ar fi intr-un final util sa ofere si aceasta functionalitate pentru utilizatorii care doresc sa vada acolo si ceea ce isi doresc ei sa aiba.

Google Chrome: Functia NOUA si Foarte UTILA

Google Chrome Functia NOUA UTILA 1

Google Chrome are implementata optiunea de a personaliza scurtaturile din pagina pentru tab-uri noi doar in versiunea beta, deocamdata, insa ea va fi oferita in mod standard pentru toti utilizatorii chiar din 4 septembrie. Cei care folosesc acum versiunea beta o pot accesa cu flag-ul chrome://flags/#ntp-custom-links si vor avea acces la ceea ce vedeti mai sus, adica un buton care permite adaugarea unei scurtaturi, prin furnizarea unui nume pentru ea, dar si a unei adrese de accesare.

Google Chrome va permite deasemenea editarea oricaror scurtaturi prin simpla tinere a mouse-ului peste ea, asa ca vom putea modifica orice nu ne este pe plac, compania Google gandind intregul sistem destul de bine. Google Chrome are acesta functionalitate facuta in asa fel incat sa fie foarte usor de utilizat, iar toti cei care sunt dornici sa se foloseasca de ea, o vor putea face incepand cu versiuena 69, care va fi lansata pe data de 4 septembrie.