Google Pixel 3 XL UNBOXING Arata un Telefon IMENS

Google Pixel 3 XL unboxing ne arata un telefon imens pe care compania Google l-a pregatit pentru clienti, el fiind dezvaluit in totalitate inainte de lansare.

Google Pixel 3 XL UNBOXING Telefon IMENS

Google Pixel 3 XL apare astazi in primul unboxing, noul model de telefon al celor de la Google fiind dezvaluit in integralitate pentru lumea intreaga cu foarte mult timp inainte de a fi pus efectiv in vanzare. In clipul video de mai jos puteti vedea primul unboxing pentru Google Pixel 3 XL, el fiind facut multumita unui ucrainian care a intrat in posesia noului model de telefon fara sa se stie deocamdata de unde anume provine acesta.

Google Pixel 3 XL este un telefon imens, un ecran cu diagonala de 6.9 inch fiind zvonit pentru el, iar in baza a ceea ce vedem in clipul video de mai jos, se pare ca zvonurile n-au gresit de data aceasta. Puteti vedea cat de mare este Google Pixel 3 XL in mainile femeii care il prezinta in acest unboxing, cei de la Google compensand intr-o anumita masura decupajul mare cu o diagonala si mai mare pentru ecran, in comparatie cu modelele lansate anul trecut.

Google Pixel 3 XL UNBOXING Arata un Telefon IMENS

Google Pixel 3 XL are in cutie cam ceea ce se asteapta oricine, adica o pereche de casti USB-C, accesoriile standard pentru incarcare, un adaptor pentru portul audio de 3.5mm, dar si un Quick Switch Adapter. Accesoriile oferite pentru Google Pixel 3 XL nu sunt o surpriza pentru cineva, cel mai probabil, telefonul in sine fiind marea surpriza cu care cei de la Google spera sa uimeasca lumea intreaga, dimensiunile sale fiind cu adevarat impresionante.

Google Pixel 3 XL are prezentata in acest unboxing si calitatea pozelor inregistrate folosind camera frontala, selfie-urile fiind destul de bune, insa departe de calitatea pe care o ofera apratul DSLR folosit pentru filmare. Google Pixel 3 XL urmeaza sa fie prezentat de catre compania Google cel mai probabil in luna octombrie, data nefiind deocamdata anuntata, nici pretul de vanzare, asa ca ramane de vedem ce vom afla in zilele urmatoare.