Google PIXEL 3 XL: Camere mai BUNE decat ale iPhone 11

Google PIXEL 3 XL va avea camere mai bune decat cele ale iPhone 11, noul model de telefon al companiei americane avand dezvaluite astazi noutatile majore.

Google PIXEL 3 XL Camere BUNE iPhone 11

Google PIXEL 3 XL a fost dezvaluit cam in totalitate multumita unui ucrainian care a reusit sa intre in posesia unui prototip al companiei Google, pe care l-a si pus la vanzare pentru o suma destul de mare, dar probabil el va fi recuperat de companie. Totusi, multumita prezentarii sale, Google PIXEL 3 XL a fost dezvaluit in totalitate, iar conform informatiilor existente pana acum, se pare ca noi camere foarte bune vor fi integrate, cel mai probabil superioare celor din iPhone 11.

Google PIXEL 3 XL urmeaza sa aiba o camera frontala duala, cel mai probabil formata dintr-un senzor normal, si unul wide-angle, principalul lor scop fiind de a inregistra selfie-uri de calitate foarte buna. Google PIXEL 3 XL va aduce o functie portret pentru inregistrarea de selfie-uri, asa cum are si iPhone X, compania Google urmand a oferi si o functie numita Super Selfie, care va permite inregistrarea de selfie-uri mult mai bune cu aceste doua camere frontale.

Google PIXEL 3 XL: Camere mai BUNE decat ale iPhone 11

Google PIXEL 3 XL a fost zvonit ca avand aceste camere integrate si pentru un sistem avansat de recunoastere faciala, insa pana nu au aparut dovezi ale existentei acestuia, deci e discutabil daca el urmeaza sa fie oferit. Ambele camere frontale au rezolutie de 8 megapixeli, insa software-ul folosit pentru Google PIXEL 3 XL este cel care conteaza, el dovedindu-se a fi superior celui folosit de catre Apple, iar asta are putine sanse de a se schimba cu aceste modele.

Google PIXEL 3 XL va avea deasemenea o camera principala cu un singur senzor de imagine, de 12 megapixeli, acesta urmand a avea imbunatatita radical inregistrarea de poze in conditii de luminozitate scazuta. Parerea mea este ca noile camere din Google PIXEL 3 XL vor fi superioare celor din iPhone 11 doar prin prisma software-ului folosit de catre cei de la Google, acesta contand extrem de mult, in final, pentru a face poze si clipuri video reusite.

8 COMENTARII

  1. Ar fi cazul ca Apple sa isi angajeze competenti care sa ii schimbe algoritmii de la camera…sau sa repare tampenia bagata din ios 10: compresia exagerata de iti taie toate detaliile, dai tap tap pe poza, un crop minim si zici ca ai pictura in aquarela in loc de fotografie

  2. Srb până si Google e mai bun ca Mărul,să nu mai spun de Samsung galaxy s10 care va matura pe jos cu marul mușcat. ?

  3. Domnul romULUS nu sunt bani de măr și-l înjuram ? E frumos ? Hai totuși sa rămânem la s6 edge uri și sa nu mai vorbim despre s10 .. de comparație între chinezi și tăticul Apple nu mai vorbesc. Sa fim serioși