Prima Pagina AirPods AirPods 2 – Schimbari Importante Anuntate in 2018

AirPods 2 – Schimbari Importante Anuntate in 2018

AirPods 2 urmeaza sa aiba parte de o serie foarte interesanta de schimbari in cursul anului 2018, compania Apple avand in dezvoltare noi versiuni importante.

airpods 2 casti noutati

AirPods 2 sunt deja in proces de dezvoltare in vederea lansarii de catre compania Apple, cei din Cupertino avand planuri mari pentru seria de casti wireless de dimensiune mica. In 2018 compania Apple va lansa AirPods 2 cu o serie de schimbari menite sa imbunatateasca experienta de utilizare, insa o alta versiune este in dezvoltare pentru anul 2018.

AirPods 2 vor aduce in 2018 un nou procesor care va permite activarea asistentului personal Siri cu o simpla comanda vocala, ceva ce foarte multa lume ar fi dorit de la bun inceput. Separat de aceasta schimbare, pentru AirPods 2 compania Apple nu ar mai avea nimic important pregatit, schimbari mai serioase fiind gandite pentru versiunea din anul 2019.

AirPods 3, pentru 2019, urmeaza sa vina cu rezistenta imbunatatita la apa, dar si cu un sistem de anulare a zgomotelor ambientale, insa nu unul baza pe componente electronice. Practic, Apple va regandi design-ul AirPods 3 pentru a anula mai multe dintre zgomotele ambientale, dar o va face fara sa implementeze noi componente, din cauza dimensiunilor reduse ale castilor.

“Due to the small form factor of AirPod earbuds, noise cancelling is very unlikely to rival bigger cans with active noise cancellation like the Beats Studio 3. However, Barclays suggests that there will be design changes and improvements over the current AirPods. … new second-generation model sometime this year with integrated ‘Hey Siri’ voice coprocessors, as well as another revision in 2019 with basic waterproofing features.”

Inaintea lansarii noilor versiuni ale AirPods, compania Apple ar intentiona sa reduca preturile de vanzare ale castilor existente pentru a mai creste vanzarile in acest segment. E totodata posibil ca AirPods 2 si AirPods 3 sa fie de fapt un singur produs, care sa fie lansat la inceputul anului 2019 de catre compania Apple, insa in toamna ii vom afla in mod clar planurile.

 • Andrew

  Se vor lansa in 2019

 • Srb Srb

  Superb. Sa speram ca vor oferi si mai multe culori, sau de fapt negru cred ca s-ar vinde cel mai mult dintre toate

 • iulian75

  Ar fi fost frumos sa mai umble la autonomia bateriei… in rest, pentru mine sunt perfecte.

 • Srb Srb

  Destul de multa tehnologie intr-un spatiu mic. Sa vedem oricum mai mult de 8 ore nu vor scoate ever la fizicul asta

 • RaduD

  Pana acum, mi se pare cel mai reușit produs Apple din ultima perioada

 • unieco

  Bateria ti ne fff mult,iar in carcasa lor se incarca,cele mai marfa casti pe care le am văzut,sunet etc

 • Secrets

  ce e cu tine obositule? ce tehnologie intr-un spatiu mic? pai sunt casti de reciclat nu de pus in urechi, tu compari tehnologia intr-un spatiu mic ma incultule! pai tu ai vazut ce tehnologie area gearx ? sau bragi the dash?

 • Srb Srb

  gearx sunt mai mari…sunt niste kkt de dopuri…si bateria tine si mai putin de 5 ore…deci un kkt..ramai cu mizeriile tale, stii cum se spune asa familie asa mizerii

 • Nicolas

  Secrets !! Închide ca te căutam noi 👍

 • Merlin

  Simti ca te plictisesti? 😂

 • gigil

  Cum jigneste 💩 ala de bubico

 • gigil

  Pacat de masa ca la fatat cred ca plange si ia

 • Secrets

  mizerie e familia ta obositule! pai are iphone ce are samsung jeg-ule? samsung vinde tehnologie, apple cumpara tehnologia! invata!

 • Secrets

  ma plictisesx cand vad ce aberati scoate apple si fanii sunt obositi de prostia apple si tot sus o ard!

 • Srb Srb

  off ce inteligente persoane sunt alea care spun “ba tu” ” ba familia ta” etc
  Samsung vinde componente da…dar samsung este o mizerie la produse..
  Ai si tu ce invata de la mine