HomePod 2 Concept Prezinta Evolutia si Extinderea Liniei de Boxe Inteligente

HomePod 2 este prezentata intr-un prim concept impreuna cu o extindere a boxelor inteligente ale Apple spre versiuni Plus, sau Express, similare seriei iPhone.

HomePod 2 Express Plus concept

HomePod nici macar nu a fost lansata de catre compania Apple, insa astazi vedem un nou concept pentru boxa inteligenta a celor de la Apple sub denumirea HomePod 2. Conceptul are menirea de a ne prezenta evolutia boxei inteligente impreuna cu extinderea liniei spre noi modele, mai exact un HomePod Plus si HomePod Express, produse interesante, ca idee.

HomePod Plus ar fi o boxa inteligenta mai „grasa” pentru clientii care ar dori sa aiba parte de o experienta mult mai buna pentru a asculta muzica in propria casa. HomePod Express ar fi o boxa inteligenta de dimensiuni mai mici, care ar avea functionalitate limitata, dar care ar avea si un pret mult mai accesibil pentru o gama mai variata de clienti Apple.

HomePod 2 ar putea fi lnasta in 2019, 2020, sau niciodata, in functie de succesul primului model, insa este interesant de vazut ce viziune au graficienii pentru viitoarele produse Apple.

HomePod 2 Express Plus concept 1

Articolul precedentCare Retea are cel mai Rapid Internet Mobil 4G in 2018?
Articolul următorFlanco: Televizoare cu Oferte de 15.500 LEI
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.