iPhone 2019: Functia CHEIE ELIMINATA de Apple

iPhone 2019 va avea o functie cheie eliminata de catre compania Apple, americanii planuind sa faca schimbari importante pentru telefoane anul viitor.

iPhone 2019 Functia CHEIE ELIMINATA Apple

iPhone 2019 va veni fara o functie cheie eliminata de catre compania Apple din cadrul telefoanelor pe care intentioneaza sa le vanda in lumea intreaga, americanii dorind sa scape de ceva ce multa lume inca mai foloseste. Informatia nu este oferita oficial de catre compania Apple, ci de catre cei care au surse in cadrul companiei, iar conform lor, iPhone 2019 urmeaza sa fie lansat fara ca Apple sa mai integreze 3D Touch in ecran pentru controlarea iOS.

iPhone 2019 nu ar urma sa fie totusi “inceputul sfarsitului” pentru 3D Touch, iar asta deoarece se vehiculeaza ca inclusiv iPhone 9 urmeaza sa ramana fara aceasta functionalitate integrata de catre Apple. S-a spus ca Apple vrea sa renunte la 3D Touch in noul ecran LCD Full Active pe care-l va integra in iPhone 9, iar daca acest lucru se va intampla, atunci e usor de inteles de ce tehnologia va disparea inclusiv din modelele iPhone 2019.

iPhone 2019: Functia CHEIE ELIMINATA de Apple

iPhone 2019 ar urma sa fie format ori din modele care au doar ecrane OLED, ori tot dintr-o combinatie de OLED si LCD, precum anul acesta, detalii clare privind planurile celor de la Apple nefiind deocamdata disponibile. Chiar si asa, este de asteptat ca pentru modelele iPhone 2019 sa dispara complet 3D Touch, iar asta desi cei de la Apple inca ofera functionalitate speciala in iOS bazata pe acest sistem, inca destul de popular in randul multor oameni.

“It’s “widely understood” that 3D Touch will be removed from iPhones with OLED displays in 2019—aka the third-generation iPhone X and second-generation “iPhone X Plus.” However, they caution that the plans aren’t finalized yet, so they could change.”

iPhone 2019 va aduce schimbari mai mari decat seria pregatita pentru lansare in 2018 de catre companai Apple, asa ca e de asteptat ca ecranele sa fie mai bune, poate chiar mai mari decat cele de acum. Ca sa fiu complet sincer, nu as duce lipsa 3D Touch-ului nici daca ar fi eliminat complet inca de pe acum, iar asta deoarece tehnologia in sine nu ma prea ajuta chiar atat de mult, asa ca eliminarea din iPhone 2019 ar fi ceva ce, probabil, putini ar regreta.