iPhone 2019: Functia CHEIE ELIMINATA de Apple

iPhone 2019 va avea o functie cheie eliminata de catre compania Apple, americanii planuind sa faca schimbari importante pentru telefoane anul viitor.

iPhone 2019 Functia CHEIE ELIMINATA Apple

iPhone 2019 va veni fara o functie cheie eliminata de catre compania Apple din cadrul telefoanelor pe care intentioneaza sa le vanda in lumea intreaga, americanii dorind sa scape de ceva ce multa lume inca mai foloseste. Informatia nu este oferita oficial de catre compania Apple, ci de catre cei care au surse in cadrul companiei, iar conform lor, iPhone 2019 urmeaza sa fie lansat fara ca Apple sa mai integreze 3D Touch in ecran pentru controlarea iOS.

iPhone 2019 nu ar urma sa fie totusi “inceputul sfarsitului” pentru 3D Touch, iar asta deoarece se vehiculeaza ca inclusiv iPhone 9 urmeaza sa ramana fara aceasta functionalitate integrata de catre Apple. S-a spus ca Apple vrea sa renunte la 3D Touch in noul ecran LCD Full Active pe care-l va integra in iPhone 9, iar daca acest lucru se va intampla, atunci e usor de inteles de ce tehnologia va disparea inclusiv din modelele iPhone 2019.

iPhone 2019: Functia CHEIE ELIMINATA de Apple

iPhone 2019 ar urma sa fie format ori din modele care au doar ecrane OLED, ori tot dintr-o combinatie de OLED si LCD, precum anul acesta, detalii clare privind planurile celor de la Apple nefiind deocamdata disponibile. Chiar si asa, este de asteptat ca pentru modelele iPhone 2019 sa dispara complet 3D Touch, iar asta desi cei de la Apple inca ofera functionalitate speciala in iOS bazata pe acest sistem, inca destul de popular in randul multor oameni.

“It’s “widely understood” that 3D Touch will be removed from iPhones with OLED displays in 2019—aka the third-generation iPhone X and second-generation “iPhone X Plus.” However, they caution that the plans aren’t finalized yet, so they could change.”

iPhone 2019 va aduce schimbari mai mari decat seria pregatita pentru lansare in 2018 de catre companai Apple, asa ca e de asteptat ca ecranele sa fie mai bune, poate chiar mai mari decat cele de acum. Ca sa fiu complet sincer, nu as duce lipsa 3D Touch-ului nici daca ar fi eliminat complet inca de pe acum, iar asta deoarece tehnologia in sine nu ma prea ajuta chiar atat de mult, asa ca eliminarea din iPhone 2019 ar fi ceva ce, probabil, putini ar regreta.

13 COMENTARII

 1. Să înțelegem că toate telefoanele Android – care nu au 3D touch – sunt un „regres” prin care producătorii au urmărit doar să facă profit și că-s penibili?

 2. E ca si cum ai avea masina cu geamuri manuale pe spate !!! Pe sofer nu-l afecteaza …. dar e de toata jena !!!
  Mai ales cand te ti mare si tare …

 3. Să înțelegem că toate telefoanele Android – care nu au 3D touch – sunt un „regres” prin care producătorii au urmărit doar să facă profit și că producătorii lor îs penibili?

 4. Dupa ce ai un OS primitiv care ofera in total 3 functii sa te mai apuci sa elimini si din alea 3 mi se pare jenant, penibil, inexplicabil. Vii de 3 ani si prezinti acelasi sistem de operare vechi, fara noutati, fara functii cu adevarat utile apoi te razgandesti si mai scoti din alea 2 functii in plus prezentate acu doua luni. Cand ma gandeam ca pot face facetime cu 32 de amante in acelasi timp vine gaysh si elimina si acea singura functie care poate pentru unii era chiar utila. Ce adunatura de incompetenti. Daca pui echipa lui cuc sa faca un IOS la fel de complex ca Android sunt sigur ca le ar exploda telefoanele, 16 Gb ram nu ar si suficienti si nici configuratia unui macbook pro de top nu l ar putea rula smooth. Vai mama lor de prapaditi.

 5. Nu vad o problema in asta. Până la urmă pe 6 și SE in iOS 11 funcțiile de 3D touch au fost oarecum înlocuite fara a avea nevoie de partea de hardware și cum zicea și se7en, majoritatea utilizatorilor nici nu folosesc funcția, se pot găsi alternative, nu a fost niciodată ceva wow. Mi se pare un pas corect, și iPhone 9 va abandona funcția dictând direcția și pentru cele de anul viitor.

 6. Sper sa nu dispara din watchOS, acolo folosesc 3DTouch frecvent. Cat despre iPhone, il folosesc destul de rar, mai mult in CC cand vreau sa trec pe NightShift sau sa schimb TrueTone

 7. Pas cu pas Apple ma indreapta catre Samsung Note….astept cu nerabdare X plus dar daca ma va dezamagi anul asta ma voi despartii de Iphone cel putin pana vor veni cu ceva consistent daca vor mai venii

 8. @LeoMC
  Regres inseamna sa ai ceva la care renunti, nu faptul ca nu ai avut vreodata !!!
  Mai treci pe la scoala … ca ai nevoie mare