Apple Watch 4: Noutatile Pregatite de catre Apple

Apple Watch 4 are noutatile importante anuntate inainte ca Apple sa prezinte noul model de smartwatch pentru fanii care-l asteapta in intreaga lume.

Apple Watch 4 Noutatile Apple

Apple Watch 4 este noua serie de smartwatch-uri pe care compania Apple o va lansa in toamna acestui an impreuna cu iPhone 9, iPhone 11, si iPhone X Plus, insa cu o serie de noutati. Apple Watch 4 urmeaza sa aiba, in primul rand, compatibilitate cu actualele curele pe care compania Apple le vinde, deci clientii nu vor fi obligati sa cumpere altele noi impreuna cu smartwatch-urile.

Apple Watch 4 va avea aceeasi dimensiune a carcasei precum modelele anterioare, insa ecranele celor doua tipuri de smartwatch-uri vor fi cu pana la 15% mai mari in 2018. Apple a reusit sa creasca diagonala ecranelor smartwatch-urilor din seria Apple Watch 4 prin reducerea marginilor carcasei, impiedicand astazi si aparitia de incompatibilitati cu actualele accesorii.

Apple Watch 4: Noutatile Pregatite de catre Apple

Apple Watch 4 urmeaza deasemenea sa vina cu autonomie imbunatatita, si noi functii pentru fitness, compania Apple dorind sa ofere o experienta mai buna de utilizare pentru toti clientii. Nu se stie daca vorbim despre baterii mai mari, sau despre un nou chip care administreaza mai eficient energia din smartwatch-uri, rezulatul final fiind totusi o autonomie mai buna.

“The Watches will look similar to current models, but will include larger screens that go nearly edge-to-edge. Their overall size will remain similar, making them compatible with existing straps.”

Apple Watch 4 urmeaza sa fie deasemenea disponibil in versiuni care sunt Wi-Fi Ony, sau cu conectivitate 4G, insa din pacate in cazul celor din urma distributia va fi limitata. Acestea fiind spuse, seria Apple Watch 4 ar urma sa fie prezentata oficial de catre cei de la Apple pe 12 septembrie, insa lansarea in magazine va avea loc la sfarsitul lunii viitoare.

16 COMENTARII

  1. a ok…pai pe tine te-ar fi ajutat? eu imi iau airpower doar ca sa pot incarca cele 2 iphone si cam atat…si imi place managementul incarcarii
    Cel ce vine cu Galaxy Watch este pt ceas special?

  2. Deja Samsung Watch….ca deh, de ce sa ii mai spuna Gear? cand exista denumirea Apple Watch..hop si Samsung Watch…penibil, moving on..se spunea ca tine 3 zile varianta de 42 si cea mare 4 zile…deja se plange lumea ca tine cam 1 zi jumatate….varianta mica…DECI LA JUMATATE

  3. Gear S3 Frontiere ma tinea lejer 3 zile,asta nou de 46 sigur va tine mai bine
    Dar o sa iti zic pe 7 cand imi vine de la Orange impreuna cu charger duo,apropo,chargerul wireless duo de laApple cand il mai scoate pe piata ca au trecut luni multe de la lansare? :))

  4. te tinea 3 zile, cu usage 3 ore pe zi sau cum? ca nu are logica
    Te rog sa ma tii la curent pe 7 cand iti vine
    Airpods se lanseaza la event, in Septebrie..dar pe tine te ajuta cu ceva? adica esti interesat?

  5. Aveam AOD mereu la nivelul 4 si notificari active la orice aplicatie!
    Eu te intrebam de AirPower Charger nu de Airpods!
    A fost prezentat demult si nu au fost in stare sa il scoata nici pana acum!

  6. MI-ar fi placut sa il am dar cat sa astept???
    Asa ca m-am orientat catre chargerul de la Samsung,ca oricum vine moca cu Galaxy watch..

  7. a ok…pai pe tine te-ar fi ajutat? eu imi iau airpower doar ca sa pot incarca cele 2 iphone si cam atat…si imi place managementul incarcarii
    Cel ce vine cu Galaxy Watch este pt ceas special?