Apple Watch 4: Noutatile Pregatite de catre Apple

Apple Watch 4 are noutatile importante anuntate inainte ca Apple sa prezinte noul model de smartwatch pentru fanii care-l asteapta in intreaga lume.

16

Apple Watch 4 Noutatile Apple

Apple Watch 4 este noua serie de smartwatch-uri pe care compania Apple o va lansa in toamna acestui an impreuna cu iPhone 9, iPhone 11, si iPhone X Plus, insa cu o serie de noutati. Apple Watch 4 urmeaza sa aiba, in primul rand, compatibilitate cu actualele curele pe care compania Apple le vinde, deci clientii nu vor fi obligati sa cumpere altele noi impreuna cu smartwatch-urile.

Apple Watch 4 va avea aceeasi dimensiune a carcasei precum modelele anterioare, insa ecranele celor doua tipuri de smartwatch-uri vor fi cu pana la 15% mai mari in 2018. Apple a reusit sa creasca diagonala ecranelor smartwatch-urilor din seria Apple Watch 4 prin reducerea marginilor carcasei, impiedicand astazi si aparitia de incompatibilitati cu actualele accesorii.

Apple Watch 4: Noutatile Pregatite de catre Apple

Apple Watch 4 urmeaza deasemenea sa vina cu autonomie imbunatatita, si noi functii pentru fitness, compania Apple dorind sa ofere o experienta mai buna de utilizare pentru toti clientii. Nu se stie daca vorbim despre baterii mai mari, sau despre un nou chip care administreaza mai eficient energia din smartwatch-uri, rezulatul final fiind totusi o autonomie mai buna.

“The Watches will look similar to current models, but will include larger screens that go nearly edge-to-edge. Their overall size will remain similar, making them compatible with existing straps.”

Apple Watch 4 urmeaza sa fie deasemenea disponibil in versiuni care sunt Wi-Fi Ony, sau cu conectivitate 4G, insa din pacate in cazul celor din urma distributia va fi limitata. Acestea fiind spuse, seria Apple Watch 4 ar urma sa fie prezentata oficial de catre cei de la Apple pe 12 septembrie, insa lansarea in magazine va avea loc la sfarsitul lunii viitoare.