Acer Swift 7 este cel mai SUBTIRE Laptop din LUME

Acer Swift 7 este cel mai subtire laptop din lume, produsul fiind anuntat astazi de catre compania asiatica pentru clientii dornici de un ultrabook performant.

Acer Swift 7 SUBTIRE Laptop

Acer Swift 7 este cel mai subtire laptop din lume, produsul fiind lansat astazi de catre compania Acer ca o noua provocare facuta celor de la Apple pentru a-i intrece cu un model nou de ultrabook. Acer Swift 7 va fi prezentat in cadrul IFA berlin 2018, iar acesta este cel de-al doilea model lansat de catre companie in anul 2018, insa are o grosime de doar 10mm si un ecran care se intinde dintr-o colt in altul al carcasei, cu margini foarte mici pentru un laptop.

Acer Swift 7 are 92% din carcasa acoperita de catre ecran, si cantareste doar 1 KG, deci este ultra-portabil, compania Acer implementand in acest laptop noile procesoare Intel i7 de generatie a 8-a. Acer Swift 7 are margini de doar 4.27mm pentru ecran, iar dimensiunea carcase este micsorata cu 15% in comparatie cu modelul din luna ianuarie, compania Acer avand parte de o realizare impresionanta cu acest nou model de laptop.

Acer Swift 7 este cel mai SUBTIRE Laptop din LUME

Acer Swift 7 are carcasa fabricata din magnesiu, pentru a fi foarte usor, iar cu greutatea de 1 KG anuntata de catre companie, e destul de clar ca s-au facut eforturi foarte mari pentru a aduce laptop-ul pe piata. Acer Swift 7 nu va avea performante nemaiauzite, insa ar trebui sa beneficieze de o autonomie de pana la 16 ore, asa cum a promis azi compania Intel pentru noile sale procesoare, deci noul model de laptop se anunta a fi extrem de interesant.

Acer Swift 7 nu are deocamdata anuntata vreo posibila data de lansare, insa stim ca va costa 1100 de dolari, un pret pe deplin justificat pentru schimbarile importante pe care le aduce pentru clienti. Mai multe detalii despre Acer Swift 7 vor fi anuntate in cadrul IFA Berlin 2018, asa ca atunci vom afla si ce fel de performante ofera pentru clienti, plus cand va fi pus in vanzare, dar cei de la Apple au foarte multe de recuperat in fata celor de la Acer.