Samsung GALAXY X: Asa ARATA Telefonul pe care Vrei sa-l Ai!

Samsung GALAXY X apare astazi intr-o serie de imagini care arata telefonul pe care vei dori sa il cumperi dupa ce Samsung va decide sa-l lanseze pe piata.

Samsung GALAXY X ARATA Telefonul Vrei Ai

Samsung GALAXY X este asteptat de catre foarte multi fani ai companiei Samsung, iar astazi vedem un concept foarte interesant, care a fost realizat acum ceva timp pentru a ne demonstra ce fel de schimbare pot oferi coreenii. Conceptul a fost creat initial cu denumirea Samsung GALAXY Wing, insa stim cu totii ca este vorba despre Samsung GALAXY X, binecunoscutul telefon pliabil pe care compania Samsung vrea sa il lanseze in 2019.

Samsung GALAXY X este prezentat in acest concept cu doar o portiune pliabila, adica doar in partea superioara, iar plierea sa ar lasa vizibila o portiune substantiala din ecran, asa cum au spus unele zvonuri. Am aflat ca Samsung GALAXY X va putea fi pliat in asa fel incat un sfert, sau o treime, din ecranul sau va ramane vizibil pentru utilizator, acolo compania Samsung intentionand sa afiseze o serie de informatii utile despre notificarile aplicatiilor.

Samsung GALAXY X: Asa ARATA Telefonul pe care Vrei sa-l Ai!

Samsung GALAXY X apare deasemenea in acest concept cu o camera duala in carcasa, nu una tripla, asa cum este zvonit pentru Samsung GALAXY S10, iar coreenii ar putea oferi in continuare doar o solutie cu doi senzori de imagine. Nu se stie cam cat spatiu ar avea in carcasa Samsung GALAXY X pentru o camera tripla, in locul uneia duale, asa ca nu trebuie sa ne asteptam la prea multe de la compania Samsung, pentru ca am putea ramane dezamagiti.

Samsung GALAXY X nu are nici specificatiile tehnice finale dezvaluite deocamdata pentru ca nu se stie clar ce fel de procesor si cata memorie RAM urmeaza sa ofere pentru utilizatorii care-l vor cumpara. Ceea ce stim sigur in legatura cu Samsung GALAXY X este ca telefonul va fi prezentat in cadrul CES 2019 de catre Samsung, iar lansarea ar urma sa aiba loc tot in luna ianuarie, asa ca nu vom mai avea mult de asteptat pentru a-l vedea pe piata.

6 COMENTARII

  1. Nu cred ca o iasa in viitorul apropiat un telefon pliabil. Nu prea vad un design atrăgător doar urateni. Până si un concept este urat cu scumpe. Mai bine m-as duce cu modele actuale până în “pânzele albe ” sa ajunga telefonul un simplu display fara carcasa.