Cel mai BINE Vandut Smartwatch e VECHI de Peste 2 ani!

Cel mai bine vandut model de smartwatch are peste 2 ani de zile vechime pe piata, insa clientii se grabesc sa-l cumpere in cantitati foarte mari.

BINE Vandut Smartwatch VECHI 2 ani

Cel mai bine vandut smartwatch este mai vechi de 2 ani de zile, ceva ce arata cam cat de interesati sunt oamenii sa cumpere cele mai noi tehnologii in materie de wearable-uri. Un studiu facut recent arata faptul ca Apple Watch Seria 1 a fost cel mai bine vandut smartwatch in lumea intreaga in T2 2018, o surpriza foarte interesanta pentru produsele Apple.

Puteti vedea in imaginea de mai jos ca Apple Watch Seria 1 a intrecut Fitbit Versa, Amazfit Bip, Apple Watch 3 si Fitbit Ionic in topul celor mai bine vandute smartwatch-uri in T2 2018. Apple si Fitbit au cate doua produse in top, in timp ce producatori ca Samsung, Huawei, sau Xiaomi nu au vreun produs in topul celor mai bine vandute smartwatch-uri.

Cel mai BINE Vandut Smartwatch e VECHI de Peste 2 ani!

BINE Vandut Smartwatch VECHI 2 ani

Apple Watch Seria 3 a avut foarte mare succes in cele doua trimestre fiscale anterioare lansarii, insa imediat dupa aceea utilizatorii iPhone au inceput sa cumpere Apple Watch Seria 1 in cantitati mari. Pretul foarte mic pentru acest produs a motivat foarte multa lume sa-l cumpere doar pentru a testa tehnologiile pe care le ofera compania Apple pentru noi.

“Despite initial hype and traction of cellular based Apple Watch Series 3 in the first two quarters, Apple iPhone users are actually choosing the Series 1 as a non-cellular option over Series 3 non-cellular model which is surprising to many industry watchers. This also shows Apple users are choosing Series 3 preferably if they want to add cellular connectivity, else Series 1 remains the most popular model contributing to almost nine out of ten Apple Watch sold in Q2 2018.”

Apple Watch Seria 1 este cu mult inferior Apple Watch Seria 3, insa chiar si asa, cei de la Counterpoint sustin ca acest model a reprezentat 90% din vanzarile inregistrate de Apple in T2 2018. Procentul este unul urias, iar daca este adevarat, atunci arata ca Apple ar cam trebui sa-si mai reduca preturile pentru Apple Watch, pentru a vinde mai multe unitati la nivel global.