Samsung GALAXY X: OFICIAL, va Lasa Concurenta cu GURA CASCATA

Samsung GALAXY X va lasa concurenta cu gura cascata, presedintele diviziei mobile a Samsung oferind in mod oficial detalii extrem de importante despre telefon.

20

Samsung GALAXY X Concurenta GURA CASCATA

Samsung GALAXY X va lansa concurenta cu gura cascata, conform presedintelui diviziei mobile a Samsung, DJ Koh, el afirmand intr-un interviul ca primul smartphone pliabil al companiei este foarte aproape de lansare. El sustine ca Samsung GALAXY X este gata din punct de vedere hardware, doar ca acum se mai fac ajustari pentru software, astfel incat experienta de utilizare sa fie cat mai aproape de perfectiune, asa cum merita clientii care-l vor cumpara.

Samsung GALAXY X a tot fost adus in discutie de catre presedintele celor de la Samsung in diverse randuri, de fiecare data spunandu-se ca experienta de utilizare este cea care mai are nevoie de ajustari. Asta sugereaza faptul ca sistemul de operare Android pe care cei de la Samsung il folosesc nu este deocamdata suficient de bine pregatit pentru a sustine functionalitatea pe care Samsung GALAXY X a fost gandit sa o ofere pentru clienti, iar asta ar putea fi o problema.

Samsung GALAXY X: OFICIAL, va Lasa Concurenta cu GURA CASCATA

Samsung GALAXY X ar putea lasa concurenta cu gura cascata nu doar prin forma pe care o are, sau modul in care se pliaza, ci si prin software-ul si functiile pe care cei de la Samsung le-au gandit pentru telefon. Asta inseamna ca foarte multe ore au fost depuse pentru a dezvolta Samsung GALAXY X, iar incununarea succesului va fi un produs care sa fie cu adevarat dorit de catre clientii din lumea intreaga, dupa ce va fi lansat, dar si care as fie cu adevarat util.

“It’s nearing completion — we’re currently focused on the user experience. Is it really so different from what current phones offer? If we compare the phone to the tablet, is it better or not? When we show the folding phone to the world, we’re counting on the delight of customers and the astonishment of the competition, so we’ve still a few more refinements to make yet but it shouldn’t take much time.”

Samsung GALAXY X este prezentat de catre Samsung ca fiind un adevarat miracol, un smartphone cum nimeni altcineva nu putea crea, iar asta genereaza asteptari extrem de mari in randul consumatorilor. Samsung GALAXY X trebuie sa si fie atat de bun precum il face compania Samsung sa para, altfel dezamagirea vis-a-vis de el va fi una imensa, iar asta va costa foarte mult in materie de vanzari, dar si in ceea ce priveste reputatia companiei.