Nubia-α: Telefonul de la Incheietura Mainii Tale

Nubia-α este un telefon la incheietura mainii tale, bratara inteligenta fiind un smartwatch imbunatatit pentru a acoperi mai multe dintre nevoile oamenilor.

Nubia-α Telefonul Incheietura Mainii

Nubia-α este un produs inedit lansat astazi de catre compania Nubia, care apartine de cei de la ZTE, el avand menirea de a ne aduce un telefon la incheietura mainii, la fel ca multe alte smartwatch-uri. Spre deosebire de smartphone-urile actuale, Nubia-α este o bratara care contine componentele unui smartwatch, insa ofera functionalitatea, partiala, a unui smartphone, din multe puncte de vedere, iar clipul video de mai jos demonstreaza totul pentru noi.

Nubia-α a pornit ca un concept care a fost lansat acum cateva luni de catre cei de la Nubia, insa probabil multumita interesului aratat de catre oameni, totul a fost transformat in realitate, si nu arata chiar atat de rau. Vorbim despre o bratara care are un ecran cu lungime destul de mare, Nubia-α oferind posibilitatea de a face apeluri telefonice printr-o retea 4G, dar si dea folosi cateva aplicatii, a vedea notificari pentru ele, si alte functii pe care le ofera un smartwatch.

Nubia-α: Telefonul de la Incheietura Mainii Tale

Nubia-α se deosebeste de un smartwatch obisnuit prin faptul ca are un ecran mult mai mare, un senzor de proximitate special fiind folosit pentru a modifica orientarea ecranului in functie de cum este tinuta mana in raport cu capul. Mai mult decat atat, Nubia-α are si o camera frontala, probabil pentru a face apeluri video, la nevoie, ideea produsului nefiind chiar atat de “nebuna”, mai ales ca am vazut asemenea dispozitive in foarte multe filme SF.

Nubia-α este o idee care merita explorata si merita transformata intr-un produs, bratara inteligenta putand indeplini pentru unii functiile pe care un smartwatch obisnuit nu le poate oferi in momentul de fata. In mare, vorbim practic despre un smartwatch care are un ecran mai mare, iar asta pentru ca exista deja smartwatch-uri care pot face apeluri telefonice de unele singure, la fel cum permite si compania Apple cu Apple Watch 3 4G.

2 COMENTARII