Google Assistant: Functia ULUITOARE la care Siri Viseaza

Google Assistant are o noua functie uluitoare lansata la care Siri si fanii Apple doar viseaza, compania Google uimind cu tehnologia lansata astazi.

Google Assistant Functia ULUITOARE Siri Viseaza

Google Assistant are o functie uluitoare lansata astazi de catre compania Google, americanii aratand ca sunt capabili sa inoveze in ceea ce priveste segmentul asistentilor personali, oferind ceva ce putini credeau ca vor avea. Mai exact, cei de la Google au implementat pentru Google Assistant posibilitatea de a intelege doua limbi simultan, da ati citit bine, asistentul personal poate sa inteleaga comenzile vocale rostite in 2 limbi diferite.

Google Assistant este capabil sa urmareasca orice fel de comenzi vocale rostite de catre utilizatori, si va intelege daca rostim anumite cuvinte intai in una, si mai apoi in alta, lucru care era imposibil pana in prezent. Cei de la Google au reusit sa faca inteligenta artificiala din spatele Google Assistant sa inteleaga comenzile vocale care au primele cuvinte rostite intr-o limba, si urmatoarele in alta, insa teoretic si utilizarea intermitenta de cuvinte in limbi diferite ar trebui sa fie inteleasa.

Google Assistant: Functia ULUITOARE la care Siri Viseaza

Google Assistant este capabil sa inteleaga acum comenzile vocale rostite intermitent folosind engleza, germana, franceza, spaniola, italiana, si japoneza, deci alte combinatii nu vor fi recunoscute de catre asistent. Totusi, acestea sunt cateva dintre cele mai vorbite limbi de pe planeta, iar Google Assistant este capabil sa inteleaga ce spun utilizatorii chiar si cand combina cuvintele, insa in nu mai mult de doua limbi simultan, altfel comanda nu va mai fi preluata.

Google Assistant are aceasta functie abia la inceput, ce de la Google afirmand ca intentioneaza sa o extinda si pentru alte limbi in perioada urmatoare, asa ca mai multi utilizatori se vor putea bucura de ea. Google Assistant este disponibil pentru o gama variata de dispozitive electronice in momentul de fata, iar disponibilitatea va fi extinsa pentru altele in viitor, cei de la Google incercand sa-si ofere tehnologiile pentru cat mai multi oameni.