Apple Watch 4: Noua functie GROZAVA pentru Smartwatch

Apple Watch 4 are o noua functie grozava implementata de catre compania Apple, noul model de smartwatch urmand a oferi ceva ce nu mai are vreun alt ceas inteligent.

18

Apple Watch 4 functie GROZAVA Smartwatch

Apple Watch 4 a fost dezvaluit saptamana aceasta de catre o prima imagine in care noul smartwatch este prezentat impreuna cu o noua fata care afiseaza foarte multe complicatii. Puteti vede in imaginea de mai jos despre ce este vorba, insa noutatea cu adevarat importanta este indicele prezent in partea stanga jos a ecranului, cel privind razele UV.

Apple Watch 4 ar urma sa le poata spune utilizatorilor cand indicele UV este mult prea ridicat, si ei au nevoie de protectie solara, functia fiind excelenta pentru cei care petrec mult timp in soare. Pentru a oferi o asemenea functionalitate, este necesar ca Apple Watch 4 sa aiba un senzor special, iar produsele care pot detecta razele UV sunt foarte ieftine.

Apple Watch 4: Noua functie GROZAVA pentru Smartwatch

Apple Watch 4 functie GROZAVA Smartwatch 1

Apple Watch 4 ar urma sa fie primul smartwatch, din cate stiu eu, care le-ar spune oamenilor daca indicele UV din zona lor este prea ridicat si trebuie sa se protejeze. Apple va prezenta aceasta functie a Apple Watch 4 ca una revolutionara, insa nu e chiar asa, dar ea este extrem de utila pentru cei care stau foarte mult timp in soare si trebuie sa se protejeze.

Apple Watch 4 nu va avea nevoie de certificare ca dispozitiv medical pentru a oferi o asemenea functionalitate, deci Apple o poate oferi fara probleme, si se pare ca a facut-o. Apple Watch 4 va fi prezentat pe data de 12 septembrie decatre compania Apple, impreuna cu iPhone XS, si alte cateva produse foarte interesante pregatite pentru noi.