Huawei P30: OFICIAL, a fost CONFIRMAT pentru LANSARE

Huawei P30 a fost confirmat oficial pentru lansare de catre presedintele companiei Huawei, Richard Yu, acesta facand afirmatia intr-un interviu de ieri, iata detaliile.

Huawei P30 CONFIRMAT LANSARE

Huawei P30 a fost confirmat oficial pentru lansare de catre presedintele companiei Huawei, Richard Yu, acesta dezvaluind intr-un interviu faptul ca exista intentia de a lansa telefonul pe piata. Desigur ca zvonuri privind lansarea Huawei P30 au aparut acum cateva saptamani bune, dupa ce Huawei a inceput sa inregistreze marci pentru diversele modele de smartphone-uri pe care vrea sa le lanseze pe piata, aceasta denumire numarandu-se printre ele.

Huawei P30 este viitoarea serie de telefoane pe care cei de la Huawei o vor lansa in primavara anului viitor, in aceasta urmand a fi folosit noul chip Kirin 980, cel putin pentru unele dintre modelele care vor fi puse in vanzare. Seria de telefoane Huawei P30 va fi lansata dupa ce Huawei Mate 20 va ajunge pe piata, deci exista un alt smartphone premium important la care compania Huawei lucreaza in acest moment, interesul vis-a-vis de el fiind mult mai mare acum.

Huawei P30: OFICIAL, a fost CONFIRMAT pentru LANSARE

Huawei P30 nu are anuntate pana acum informatii privind design-ul, sau specificatiile, care urmeaza sa fie oferite de catre cei de la Huawei, insa cu siguranta vor aparea toate detaliile inca din lunile urmatoare. Huawei P30 ar putea veni fara un decupaj in ecran, sau cu un decupaj mult mai mic decat cel actual, cei de la Huawei cautand in momentul de fata metode prin care sa elimine complet decupajul din ecrane, insa procesul este foarte complicat.

“Mate 20 will be even better [than the P20 Pro]… and next year the P30 will be even better.”

Huawei P30 va fi o serie de telefoane care va intra in concurenta directa cu seria Samsung GALAXY S10 in primavara anului viitor, insa va avea un procesor inferior fata de ceea ce urmeaza sa ofere Qualcomm si Samsung. Huawei P30 va avea totusi alte imbunatatiri, un cititor de amprente fiind asteptat cu siguranta in el, camerele urmand a fi deasemenea imbunatatite pentru a oferi, per total, motive serioase pentru a face upgrade la acest telefon.