iOS 12 Public Beta 10 a fost LANSAT pe iPhone si iPad

iOS 12 public beta 10 a fost lansat pentru iPhone si iPad de catre Apple, actualizarea rezolvand o problema extrem de enervanta lasata de Apple.

iOS 12 public beta 10

iOS 12 public beta 10 a fost lansat pentru iPhone si iPad in cursul noptii trecute de catre compania Apple, noua versiune a sistemului de operare putand fi acum instalata de catre oricine. Toate functiile noi pe care cei de la Apple le ofera in versiunile beta ale iOS 12 sunt acum disponibile pentru utilizatorii din lumea intreaga, deci oricine le poate folosi.

iOS 12 public beta 10 poate fi instalat de oricine, si va recomand sa o faceti pentru a scapa de enervanta alerta care va spune ca aveti o actualizare de instalat, dar de fapt nu exista nimic. In ultimele versiuni beta ale iOS 12 compania Apple a rezolvat multe dintre problemele raportate de catre utilizatori, insa experienta ramane in continuare cea a unei versiuni nefinalizate.

NU va recomand sa testati deocamdata iOS 12 public beta 10 pentru ca veti avea mai multe batai de cap decat lucruri bune, iar daca folositi un backup al iOS 11, atunci e posibil sa nu mai puteti revnei la el. Acestea fiind spuse, va recomand sa evitati iOS 12 public beta 10 si sa asteptati lansarea versiunii publice, care urmeaza sa aiba loc in cursul lunii viitoare..

Articolul precedenteMAG: Promotii de 1400 LEI la GALAXY NOTE 8
Articolul următorApple Repara GRATUIT Telefoanele iPhone 8
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.