Apple Repara GRATUIT Telefoanele iPhone 8

Apple repara gratuit unele modele de telefoane iPhone 8 care au probleme cu placa logica, iata unde poti verifica daca telefonul tau poate beneficia de reparatie.

Apple Repara GRATUIT Telefoanele iPhone 8

Apple a anuntat in cursul noptii trecute un program gratuit pentru a repara telefoane iPhone 8 care sunt afectate din cauza unei probleme ce are elgatura cu placa logica. Cei de la Apple spun ca un numar redus de telefoane iPhone 8 sunt afectate de aceasta problema, iar clientii vor beneficia de inlocuiri gratuite pentru ele in service-urile autorizate.

Telefoanele iPhone 8 vandute in perioada septembrie 2017 – martie 2018 in Australia, China, Hong Kong, India, Japonia, Macau, Noua Zeelanda si SUA, au probleme cu placa logica. Apple spune ca numarul acestora este redus, insa pentru ca vorbim despre zeci de milioane de unitati, chiar si 1% reprezinta sute de mii de unitati care au nevoie de reparatii.

Apple Repara GRATUIT Telefoanele iPhone 8

Apple a creat aceasta pagina in care le permite utilizatorilor sa verifice daca telefoanele lor sunt afectate de aceasta problema a placii logice si beneficiaza de reparatie gratuita. Este necesar ca telefonul sa fie dus intr-un service autorizat pentru a beneficia de reparatia gratuita, si este necesar ca el sa fie in conditie buna, altfel vi se va cere sa reparati alte defecte inainte ca placa logica sa fie inlocuita.

Avand in vedere ca printre tarile cu unitati afectate se afla si SUA, de unde stiu ca se aduc multe telefoane iPhone in Romania, ar fi bine sa intrebati la service-urile autorizate de acest program, dar nu chiar de luni. Daca al vostru iPhone 8 poate beneficia de reparatie gratuita aflati de pe website-ul Apple, iar abia apoi mergeti la service si cereri o reparatie