Huawei MATE 20 Pro: Functia MAJORA CONFIRMATA in IMAGINI cu o Unitate REALA

Huawei MATE 20 Pro are o functie majora confirmata astazi de primele imagini cu o unitate reala, iata ce noutati pregateste compania Huawei pentru clientii sai.

Huawei MATE 20 Pro Functia IMAGINI Unitate REALA

Huawei MATE 20 Pro are o functie majora confirmata de primele imagini cu o unitate reala care a fost surprinsa in cadrul IFA Berlin 2018, o persoana avand in mana noul smartphone pe care cei de la Huawei vor sa-l lanseze. Puteti vedea mai jos imaginile cu Huawei MATE 20 Pro, camera tripla cu senzorii pozitionat in forma patrata fiind confirmata, dar si o schimbare extrem de importanta pe care fanii o asteapta de cateva luni bune.

Huawei MATE 20 Pro Functia IMAGINI Unitate REALA 2

Huawei MATE 20 Pro nu doar ca va avea in continuare o camera tripla, care are senzorii pozitionati intr-un mod neobisnuit, ci va avea si un cititor de amprente integrat in ecran, cel putin conform acestui prototip. Puteti vedea ca acest Huawei MATE 20 Pro are carcasa protejata cu o husa menita sa impiedice vizualizarea design-ului telefonului, insa ea nu lasa loc pentru un cititor de amprente sub camera, deci e clar ca el va fi integrat sub ecranul telefonului.

Huawei MATE 20 Pro Functia IMAGINI Unitate REALA 3

Huawei MATE 20 Pro: Functia MAJORA CONFIRMATA in IMAGINI cu o Unitate REALA

Huawei MATE 20 Pro Functia IMAGINI Unitate REALA 1

Huawei MATE 20 Pro a avut anuntat faptul ca urmeaza sa aiba un cititor de amprente ultrasonic integrat sub ecran multumita unei colaborari in premiera intre cei de la Huawei si Qualcomm. Unele zvonuri au negat ca acest lucru se va intampla, iar imagini aparute saptamana aceasta au facut acelasi lucru, insa daca unitatea din imaginile de azi ne arata versiunea finala a Huawei MATE 20 Pro, atunci 100% sigur ca va avea un cititor de amprente integrat in ecran.

Huawei MATE 20 Pro Functia IMAGINI Unitate REALA 4

Huawei MATE 20 Pro are o carcasa de protectie destul de neobisnuita folosita, deoarece o parte din zona frontala este decupaja, poate pentru a facilita scanarea amprentei, sau pentru a afisa alte informatii in timpul testarii. Indiferent de situatie si motivele pentru care Huawei MATE 20 Pro are aceasta carcasa, e destul de clar ca telefonul va avea o camera tripla cu forma patrata, dar si un cititor de amprente integrat in ecran de catre chinezi.