Huawei Mate 20 Pro: EXCLUSIV IMAGINE cu o UNITATE REALA

Huawei MATE 20 Pro are astazi parte de o dezvaluire surpriza, o prima imagine cu o unitate reala aratandu-ne o posibila foarte mare dezamagire in 2018.

Huawei Mate 20 Pro IMAGINE UNITATE REALA

Huawei Mate 20 Pro are astazi parte de o exclusivitate extrem de interesanta, o prima imagine cu o unitate reala fiind publicata pe internet de catre cineva care are viitorul telefon in posesie pentru utilizare. Puteti vedea mai jos cum arata aceasta unitate reala a Huawei Mate 20 Pro, noul model de telefon urmand a avea o serie de schimbari de design care il vor diferentia fata de modelul de anul trecut, asa cum este si perfect normal, de altfel.

Huawei Mate 20 Pro urmeaza sa aiba o camera tripla pentru care senzorii sunt pozitionati intr-o forma patrata, cu flash LED-ul completand formatul, ideea in sine fiind una interesanta pentru aceasta serie. Huawei Mate 20 Pro are astazi parte de o dezvaluire surprinzatoare, mai exact un cititor de amprente este vizibil sub camera tripla din carcasa, ceva ce nimeni nu astepta, iar asta pentru ca diverse zvonuri au anuntat cu totul altceva pentru noul telefon Huawei.

Huawei Mate 20 Pro: EXCLUSIV IMAGINE cu o UNITATE REALA

Huawei Mate 20 Pro IMAGINE UNITATE REALA 1

Huawei Mate 20 Pro a fost anuntat ca un telefon care are un cititor de amprente amplasat in ecran, insa in realitate vorbim despre unul montat in carcasa, iar asta ar fi o dezamagire pentru multa lume. Desi s-a spus ca Huawei ar fi incheiat un acord cu Qualcomm pentru a implementa in premiera cititorul sau de amprente ultrasonic in ecranul Huawei Mate 20 Pro, insa daca imaginea nu arata doar Huawei Mate 20, atunci se pare ca realitatea e alta.

Huawei Mate 20 Pro urmeaza totusi sa fie lansat cu un chip Kirin 980, cu minim 6 GB de memorie RAM, cu o baterie de cam 4400 mAh, dar si cu un ecran urias care are diagonala de pana la 6.9 inch. Huawei Mate 20 Pro va fi anuntat in toamna acestui an, impreuna cu intreaga serie de telefoane, cel mai probabil in octombrie, insa ar putea fi cel putin la fel de scump ca iPhone X din cauza componentelor pe care cei din China intentioneaza sa le ofere pentru clienti.

7 COMENTARII

  1. Hai băieți ca se poate, Inc un pic și e bun de pus pe perete în sufragerie. Încă putini inci și gata, e cât plasma de acasă!!! GO, GO!!!

  2. Acusi ceva timp in urma cu vreo 10 -12 ani erau cautate cele mai mici telefoane..cine le avea erau tare… acum sa schimbat treaba sunt cautate cele mai mari telefoane cu ecran de la 6 inch in sus..ma intreb peste alti 10 ani..ce va urma ?

  3. Acusi ceva timp in urma cu vreo 10 -12 ani erau cautate cele mai mici telefoane..cine le avea erau tare… acum sa schimbat treaba sunt cautate cele mai mari telefoane cu ecran de la 6 inch in sus..ma intreb peste alti 10 ani..ce va urma ?