iOS 12 Jailbreak – Noua Confirmare a Lansarii

iOS 12 jailbreak are parte de o noua confirmare a lansarii pentru iPhone, iPad, si iPod Touch inainte ca versiunea publica sa fie lansata oficial.

iOS 12 Jailbreak Confirmare Lansarii

iOS 12 jailbreak a fost facut deja de cateva luni bune, versiunile beta ale sistemului de operare al companiei Apple fiind exploatate fara prea multe probleme de catre hackeri. Astazi avem o noua confirmare a faptului ca vulnerabilitatile existente in iOS 12 n-au fost blocate de catre compania Apple, si pot fi in continuare exploatate de catre cei interesati.

Mai jos aveti o confirmare pentru posibilitatea de a face iOS 12 jailbreak venita de la un indian care a descoperit un exploit 0day, adica unul de care Apple inca nu stie. Folosind acest exploit el a reusit sa obtina drepturi de administrator in sistemul de operare al companiei Apple, iar in ultimele luni a tot confirmat ca nu a pierdut ceea cea a obtinut.

iOS 12 Jailbreak – Noua Confirmare a Lansarii

iOS 12 jailbreak a fost facut de catre multiple persoane pana acum, insa e greu de spus care dintre ele intentioneaza intr-adevar sa lanseze aceasta solutie pentru utilizatorii din lumea intreaga. Ca sa fiu complet sincer, nu stiu cati dintre acesti hackeri sunt dispusi sa renunte la exploit-uri  doar pentru a ajuta utilizatorii obisnuiti, asa ca trebuie sa fiti constienti de asta.

iOS 12 va fi lansat de catre compania Apple peste aproape doua saptamani, insa o solutie de jailbreak nu va veni atat de repede, ci la mult timp distanta de acel punct, dupa cum e de asteptat. Nu mi-as face mari sperante ca o solutie de jailbreak va fi lansata inainte de sfarsitul lunii octombrie, sau luna noiembrie, asa ca trebuie sa fim constienti de acest lucru.