Samsung GALAXY S10: PREMIERA ce va SCHIMBA Piata Smartphone

Samsung GALAXY S10 aduce o premiera uriasa care va schimba piata smartphone, compania Samsung dorind sa uimeasca intreaga lume cu noutatile sale.

Samsung GALAXY S10 PREMIERA Piata Smartphone

Samsung GALAXY S10 va aduce o premiera foarte importanta care va schimba piata smartphone asa cum o stim, compania coreeana dorind sa le ofere clientilor toate motivele sa nu-i ignore produsele, asa cum se intampla c Samsung GALAXY S9. In aceasta idee, Samsung GALAXY S10 va fi o serie de trei telefoane care va fi lansata pe piata in primavara anului 2019, probabil in luna martie, iar ea urmeaza sa fie prima care aduce pentru smartphone cititoare de amprente integrate in ecran.

Samsung GALAXY S10 va fi lansat in trei modele, doua cu ecran de 5.8 inch, si unul cu ecran de 6.4 inch, iar toate vor avea cititoare de amprente integrate in ecrane, insa componentele vor fi diferite. Modelul cel mai ieftin al Samsung GALAXY S10 va avea un cititor de amprente optic, mai incet si exact, in timp ce alte doua modele premium vor avea cititoare ultrasonice, mai exacte si mai rapide, ele permitand inclusiv protejarea telfeoanelor impotriva contactului cu apa.

Samsung GALAXY S10: PREMIERA ce va SCHIMBA Piata Smartphone

Samsung GALAXY S10 va aduce in premiera un cititor ultrasonic pentru scanarea amprentelor, el fiind fabricat de catre Qualcomm, americanii prezentandu-l in iunie pentru potentialii clienti. S-a spus ca seria Huawei Mate 20 ar urma sa aduca prima acest cititor ultrasonic de amprente prin ecran, insa imagin recente arata ca planurile chinezilor nu implica renuntarea la cititoarele clasice, asa ca Samsung GALAXY S10 ar urma sa il aduca in premiera.

“For market leaders like Samsung and Apple, it is too risky to deploy a technology that is not ready for implementation since the technical immaturity can hurt their brand image. The in-screen fingerprint scanning will take center stage in the smartphone market in 2019.”

Samsung GALAXY S10 va schimba piata smartphone cu implementarea de cititoare de amprente ultrasonice sub ecranele telefoanelor, iar dupa coreeni toti producatorii vor alege sa faca aceeasi schimbare. Samsung GALAXY S10 e primul smartphone al coreenilor care aduce tehnologia, insa testarea a inceput cu Samsung GALAXY S8, cand ea era imatura, insa acum este suficient de bine pregatita pentru a fi lansata in mod public pentru clienti.

Articolul precedentGorgeous Games – Jocurile pentru iPhone cu Grafica Excelenta
Articolul următoriOS 12 Jailbreak – Noua Confirmare a Lansarii
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.