Avion BLOCAT la SOL din cauza unei Poze Trimise prin AirDrop

Un avion a fost blocat la sol din cauza unei poze trimise de pe un iPhone prin sistemul AirDrop, iata ce a stat la baza reactiei pilotilor aeronavei.

Avion BLOCAT SOL Poze Trimise AirDrop

Un avion care urma sa decoleze de pe aeroportul din Oakland, SUA, a fost blocat la sol timp de 90 de minute dupa ce o tanara a trimis din greseala o poza prin AirDrop catre alti 15 pasageri. Tanara a trimis o poza falsa cu victima unui omor, care parea destul de reala, pasagerii avionului aratand poza insotitoarelor de zbor, iar pilotii avionului au decis sa nu decoleze.

Avionul a fost blocat la sol timp de 90 de minute din cauza acestei poze trimise din greseala de catre tanara in varsta de 15 ani, ea dorind sa o trimita mamei sale. Poza respectiva o facuse intimpul unei ore de curs, iar in ea aparea un manechin intins pe podeaua unei incaperi, cu marcaje tipice pentru probleme descoperite la locul comiterii unei infractiuni.

Avion BLOCAT la SOL din cauza unei Poze Trimise prin AirDrop

Avion BLOCAT SOL Poze Trimise AirDrop 1

Conform tinerei, ea a trimis din greseala poza la 15 persoane din avion deoarece nu stia ce denumire are telefonul mamei sale, asa ca a trimis poza la cine a apucat, fara sa se gandeasca unde ajunge. Totusi, oamenii din avion s-au speriat foarte repede si insotitorii de zbor au intrat probabil in aceeasi stare, desi poza in sine nu avea vreo legatura cu avionul respectiv.

Tanara si mama sa au fost debarcate si reprogramate pentru un alt zbor, ele fiind interogate de catre autoritati, care desigur ca au ajuns la singura concluzie logica, faptul ca alarma a fost falsa. Partea interesanta este ca desi avionul si-a continuat zborul, pe parcursul calatoriei a explodat un spray cu piper in interiorul cabinei, insa toata lumea a ajuns cu bine la destinatie.

2 COMENTARII