iPhone XS a fost CERTIFICAT OFICIAL pentru Vanzare

iPhone XS a fost certificat oficial pentru vanzare de catre compania Apple, lansarea urmand a avea loc in perioada imediat urmatoare la nivel global.

iPhone XS CERTIFICAT OFICIAL Vanzare

iPhone XS a fost certificat in mod oficial pentru vanzare pentru compania Apple, autoritatile din China verificand deja noile modele de smartphone-uri pe care americanii le vor lansa in data de 12 septembrie. Apple este obligata sa-si certifice toate telefoanele pe care vrea sa le puna in vanzare pe pietele globale, iar in tari precum SUA, China, Canada, etc, trebuie sa trimita iPhone XS pentru verificare, iar chinezii sunt primiti care au dezvaluit faptul ca telefoanele vor fi lansate curand.

iPhone XS a fost certificat cu numarul de cod A1920 de catre chinezi, iar faptul ca avem acum o prima certificate confirma lansarea telefoanelor chiar luna viitoare, asa cum v-am si spus deja in cateva randuri. De fiecare data cand Apple a certificat un nou produs in China, lansarea a avut loc la cateva saptamani din acel punct, iar seria iPhone XS este asteptata pentru lansare in data de 21 septembrie, deci peste mai putin de trei saptamani din acest punct.

iPhone XS a fost CERTIFICAT OFICIAL pentru Vanzare

iPhone XS CERTIFICAT OFICIAL Vanzare 1

iPhone XS nu a mai fost certificat pana in prezent pentru lansare in vreo alta tara, insa cei de la Apple au inregistrat telefoanele pentru vanzare, impreuna cu iPhone 8S, in zona economica Eurasiatica. Acea inregistrare a fost facuta acum cateva saptamani bune, exact la timp pentru ca Apple sa poata pune in vanzare noile modele ale iPhone XS si iPhone 8S chiar in cursul acestei luni, asa ca acum ramane doar sa mai vedem ce alte certificari vor mai fi facute.

iPhone XS este o serie formata din doua modele de telefoane mobile, unul cu ecran care are diagonala de 5.8 inch, si unul care are diagonala de 6.5 inch, ele urmand a ajunge pe piata impreuna cu iPhone 8S, care are diagonala de 6.1 inch. Lansarea iPhone XS si a iPhone 8S este asteptat in Romania pe data de 28 septembrie, asta daca nu cumva compania Apple isi va schimba planurile in comparatie cu ceea ce s-a intamplat anul trecut.

6 COMENTARII

  1. E mult mai mare diferența de design dintre 8S și 8 decât dintre 8 și 7. Trebuia sa fie anul trecut 7S in loc de 8 și anul acesta 8! S-urile aveau același design doar cu hardware îmbunătățit. Ca schimbi aluminiul cu sticla nu mi se pare demn sa i se spună 8,parerea mea.