Asa ARATA Ambele Modele ale iPhone XS (VIDEO)

Ambele modele ale iPhone XS apar intr-un clip video care ne arata design-ul final pe care compania Apple il va oferi pentru noile telefoane ce vor fi lansate pe 12 septembrie.

ARATA Modele iPhone XS VIDEO

Ambele modele ale iPhone XS sunt prezentate astazi intr-un nou clip video concept, care este realizat in baza imaginilor oficiale pe care compania Apple le-a inclus in iOS 12 privind cele doua noi smartphone-uri. Am vazut saptamana trecuta aceasta imagine care prezenta versiunea aurie a ambelor modele ale iPhone XS, cel cu ecran care are diagonala de 5.8 inch, si cel care are diagonala de 6.5 inch, iar astazi le vedem si intr-un clip video concept.

iPhone XS va fi denumirea pe care compania Apple o va folosi pentru ambele modele de telefoane, sau cel putin asta ne este dat sa intelegem, americanii dorind sa renunte la cuvantul Plus din denumirea oficiala. Pana sa aflam exact care sunt planurile celor din Cupertino, conceptul de mai jos ne prezinta exact ceea ce va dezvalui Apple in legatura cu iPhone XS in 12 septembrie, asa ca puteti afla in avans ce urmeaza sa cumparati din magazine.

Asa ARATA Ambele Modele ale iPhone XS (VIDEO)

iPhone XS va avea exact acelasi design precum iPhone X, in ambele modele, iar compania Apple va include doar o noua culoare aurie pentru a diferentia aceste modele de cel de anul trecut. Celelalte doua culori ar urma sa ramana neschimbate, iar asta pentru ca nici nu prea are ce sa ofere compania Apple in locul lor, schimbarile de acest gen fiind greu de implementat pentru carcasele din otel inoxidabil, deci iPhone XS nu va avea altceva oferit.

iPhone XS va fi lansat de catre compania Apple pe data de 12 septembrie, insa vanzarile nu ar trebui sa inceapa pana in data de 21 septembrie, americanii intentionand sa aduca telefoanele pe piata in mod progresiv la nivel global. iPhone XS este cea mai asteptat serie de telefoane in momentul de fata, si foarte multe schimbari sunt pregatite pentru componentele interne, asa ca probabil vor exista si multi oameni multumiti de noutati.

12 COMENTARII

  1. Dacă tu ai trăit printre țigani, asta nu înseamnă că această culoare elegantă este pentru cocalari. Ce mentalitate. 🙂

  2. Gold la telefoane și BMW = cocalari …. asta este mentalitatea romanului idiot…. vorba lui srb … nu va permiteți sa va cumpărați …

  3. Camera aia mai putin iesita in relief ar fi o treaba buna…..cat despre culoare pare ok in materialul video, sa vedem cum arata in realitate……la Xplus cred ca ma bag si eu anul asta daca nu sare de 1200 de euro