Samsung GALAXY S9: REDUCERI de 1000 de LEI in Romania

Samsung GALAXY S9 are parte de reduceri foarte bune in Romania, preturile pentru aceste modele de smartphone-uri fiind cu 1000 de LEI mai mici astazi.

0

Samsung GALAXY S9 REDUCERI 1000 LEI Romania

Samsung GALAXY S9 se bucura de reduceri de 1000 de LEI la eMAG in Romania, telefonul celor de la Samsunga vand parte de promotii surprinzator de bune la destul de putin timp dupa lansarea oficiala. Vorbim in aceasta pagina despre o gama foarte variata de modele ale Samsung GALAXY S9 si Samsung GALAXY S9 Plus pe care le putem cumpara in momentul de fata din cadrul magazinului online al celor de la eMAG, reducerile de pana la 1000 de LEi fiind totusi limitate.

Samsung GALAXY S9 a avut parte de vanzari destul de proaste in primele luni dupa lansare, asa ca Samsung a decis sa aplice reduceri substantiale pentru telefoanele sale, iar la eMAG va puteti bucura de ele. Dupa cum veti vedea, cei de la eMAG au in cadrul magazinului online cam orice model al Samsung GALAXY S9 pe care vi l-ati putea dori in momentul de fata, ia reducerile de pana la 1000 de LEI sunt cele de care trebuie sa profitati chiar in acest moment.

Samsung GALAXY S9: REDUCERI de 1000 de LEI in Romania

Samsung GALAXY S9 nu mai are parte de cadouri la chiar toate ofertele pe care cei de la eMAG le listeaza, insa pentru cele existente aveti parte de reduceri de pana la 1000 de LEI, asa cum e normal pentru un asemenea telefon. Cei de la Samsung le-au permis celor de la eMAG sa faca oferte foarte bune in aceasta pagina pentru modelele Samsung GALAXY S9 si Samsung GALAXY S9 Plus din stoc, insa ofertele sunt limitate in baza stocurilor existente.

Samsung GALAXY S9 si Samsung GALAXY S9 Plus sunt telefoane foarte bune, ele fiind apreciate de catre toti clientii care le-au cumparat, fiind in topul telefoanelor Android disponibile in momentul de fata. Acestea fiind spuse, daca erati in cautarea unui Samsung GALAXY S9, sau Samsung GALAXY S9 Plus, va recomand sa nu ratati aceasta ocazie si sa cumparati modelul dorit astazi de la eMAG, cu pret redus cu pana la 1000 de LEI.