Google Maps: Schimbare MAJORA pentru iPhone si Android

Google Maps are o schimbare majora pentru iPhone si Android, aplicatia celor de la Google oferind ceva ce putina lume astepta, dar modificarea este de bun augur.

Google Maps Schimbare MAJORA iPhone Android

Google Maps continua seria schimbarilor majore pentru iPhone si Android, compania Google avand in momentul de fata in proces de testare o modificare ce le-ar putea da mari batai de cap unor utilizatori. Mai exact, Google Maps are o modificare pentru interfata iPhone si Android, deocamdata testata in versiunile beta ale aplicatiei, care combina sectiunile Drive si Transit intr-una singura numita Commute, dupa cum puteti vedea in imaginile de mai jos.

Google Maps combina aceste doua sectiuni pentru a simplifica optiunile de navigare ghidata pentru cei care fac naveta intre casa si locul de munca, fie ca folosesc masina proprie, sau un mijloc de transport in comun. Daca in momentul de fata e necesara trecerea intre cele doua sectiuni pentru a primi informatii despre navigate ghidata de la Google Maps, compania americana vrea sa simplifice totul cu o interfata care e mai usor de urmarit.

Google Maps: Schimbare MAJORA pentru iPhone si Android

Google Maps Schimbare MAJORA iPhone Android 1

Google Maps are si o noua optiune de a alege ce fel de ruta dorim sa facem, de la casa la locul de munca, sau viceversa, utilizatorii putand face trecerea rapida intre cele doua tipuri de rute cand au nevoie sa ajunga undeva. Google Maps simplifica si trecerea de la diversele tipuri de mijloace de transport pe care dorim sa le folosim, iar aici sta cheia imbunatatirii pentru aceasta noua functionalitate, care cel mai probabil va fi apreciata de unii, sau criticata de altii.

Google Maps se concentreaza pe imbunatatirea simtitoare a experientei de navigare folosind iPhone si Android, asta e cat se poate de clar, insa compania Google deocamdata doar testeaza totul, fara a se fi luat o decizie cu privire la forma finala. Cand ar putea fi lansata aceasta schimbare pentru Google Maps deocamdata nu se stie, insa din moment ce ea se afla in plin proces de testare, cu siguranta nu va trece mult timp pana cand ea va fi pregatita.