Google Chrome: SURPRIZA ASCUNSA la Implinirea a 10 ani

Google Chrome are o surpriza ascunsa de catre compania Google la implinirea a 10 ani din momentul lansarii primei versiuni a browserului pentru utilizatori.

Google Chrome SURPRIZA ASCUNSA 10 ani

Google Chrome a implinit 10 ani de existenta, iar compania Google s-a gandit sa le ofere utilizatorilor din lumea intreaga o surpriza interesanta pentru a sarbatori atingerea acestei realizari extrem de importante. Mai exact cei de la Google au implementat in Google Chrome un joc pe care cei interesati il pot juca in celebrarea celor 10 ani de existenta, compania americana facand deasemenea si cateva anunturi importante privind viitorul browserului sau.

Google Chrome permite activarea acestui joc in momentul in care nu aveti o conexiune de internet si incercati sa accesati o pagina web, in acel moment fiind afisat mesajul standard care va spune ca trebuie sa va conectati la internet. Daca apasati tasta Space a tastaturii calculatoarelor, sau daca atingeti ecranul pe telefoanele mobile, atunci veti activa jocul pe care il vedeti mai jos, el fiind modul in care compania Google vrea sa arate ca aniversarea Google Chrome e importanta.

Google Chrome SURPRIZA ASCUNSA 10 ani 1

Google Chrome: SURPRIZA ASCUNSA la Implinirea a 10 ani

Google Chrome are deasemenea anuntat un viitor stralucitor de catre compania Google, americanii pregatind cateva noutati extrem de importante in urmatoarele versiuni, cea 69 urmand a fi lansata la noapte. In urma sa vor veni alte versiuni care vor aduce noi experiente pentru realitate virtuala, si augmentata, plus mai multe informatii afisate in Google Chrome pentru cautarile pe care le facem, totul fiind gandit pentru a oeri o experienta mult mai buna pentru utilizatori.

“Imagine searching on Chrome for a singer you just heard, and having Chrome show you not just their bio, but also their upcoming concert near you and where to purchase tickets. With AI, Chrome will also better understand what you’re trying to get done, and help you do so faster. Say you’re shopping for a couch online and want to see how it would look in your living room. With the power of AR and Chrome, you’d be able to place a virtual rendition of a couch in your living room, right from your smartphone.”

Google Chrome va avea un accent foarte mare pus pe inteligenta artificiala, compania Google fiind convinsa de faptul ca utilizatorii pot beneficia de moduri mult mai bune de a naviga pe internet si e a face orice fel de cautari. Google a anuntat aceste noutati majore pentru Google Chrome ca parte a celebrarii celor 10 ani de existenta ai browserului, dar in momentul de fata nimeni nu stie cand ar putea fi lansata versiunea finala care ar urma sa le includa pentru utilizatori.