Google Maps: Actualizare cu NOI Functii IMPORTANTE LANSATA

Google Maps are parte de o actualizare importanta stazi, multe functii noi fiind implementate pentru utilizatorii de telefoane si tablete, iata ce imbunatatiri aduc.

Google Maps Actualizare Functii IMPORTANTE

Google Maps a fost actualizata noaptea trecuta de catre compania Google, utilizatorii din lumea intreaga putandu-se bucura de un update care aduce cateva noutati importante pentru toata lumea. Google Maps a implementat in primul rand noi informatii in sectiunea Explore, care acum afiseaza inclusiv detalii despre evenimentele importante care se intampla in preajma noastra, ceva ce pana in prezent nu era vizibil in aplicatia celor de la Google in vreun fel.

Google Maps afisa deja in sectiunea Explore informatii despre localuri in care putem manca, locatii pe care le putem vizita, plus multe altele, insa acum putem vedea si informatii despre evenimentele importante. Desigur ca disponibilitatea informatiilor este limitata, din toate punctele de vedere, sectiunea Explore avand un numar redus de puncte de interes afisate in Google Maps, dar asta doar pentru ca inca nu s-a ocupat nimeni sa afiseze date relevante si pentru Romania.

Google Maps: Actualizare cu NOI Functii IMPORTANTE LANSATA

Google Maps are deasemenea implementate pentru biciclisti si pietoni informatii mai detaliate despre rutele pe care urmeaza sa calatoreasca, acetia urmand a vedea daca exista vreun punct in care trebuie sa urce vreun deal. Cei de la Google spun ca informatiile acestea sunt oferite pentru ca oamenii sa stie daca urmeaza sa aiba parte de un traseu mai dificil prin Google Maps, sau vor avea parte de o plimbare linistita, asa cum isi doresc majoritatea.

  • “Got plans? Yeah, we didn’t either. But Google Maps can change that. Just tap on the Explore tab and scroll down to the “Events” section to get a list of everything happening nearby – whether it’s a late night comedy show, a movie in the park or visiting your favourite chef’s weekend popup. Summer fun is within reach.
  • When looking up cycling and walking directions, you’ll now see a handy chart that shows the elevation of your route – so can know if you’re in for a serious case of cardio, or just a leisurely stroll. Thanks for using Google Maps!”

Google Maps are implementate aceste functii pentru utilizatori la nivel global, deci e posibil ca in Romania sa nu fie disponibile chiar toate noutatile pe care cei de la Google le anunta pentru aplicatie. Desigur ca asta n-ar trebui sa ne uimeasca, avand in vedere ca Romania e mai mereu uitata de toata lumea, dar chiar si asa, Google Maps ramane platforma principala pentru navigatie in tara noastra, avand cele mai exacte informatii pentru iPhone si Android.