iOS 11: Cata Lume il are INSTALAT Inaintea LANSARII iOS 12

iOS 11 este instalat in momentul de fata pe un numar foarte mare de iPhone, iPad, sau iPod Toch-uri, apropierea lansarii iOS 12 generand interes si mai mare.

iOS 11 Lume INSTALAT Inaintea LANSARII iOS 12

iOS 11 a ajuns la capat de drum, aceasta versiune a sistemului de operare al companiei Apple avand actualizarile oprite de ceva vreme pentru ca iOS 12 urmeaza sa fie lansat peste exact 2 saptamani. iOS 11 a fost lansat la mijlocul lunii septembrie a anului trecut, iar acum iOS 12 isi va face aparitia, si vine cand 85% dintre utilizatorii de iDevice-uri au iOS 11 instalat.

Da, rata de adoptie a iOS 11 a atins cota de 85%, un procent urias daca ne gandim ca in cazul Android procentul este de peste 6 ori mai mic in momentul de fata pentru penultima versiune majora. Diferenta este foarte mare intre iOS 11 si Android 8 pentru ca producatorii de telefoane Android nu sunt interesati sa le ofere clientilor cele mai noi actualizari in timp util.

iOS 11: Cata Lume il are INSTALAT Inaintea LANSARII iOS 12

iOS 11 Lume INSTALAT Inaintea LANSARII iOS 12 1

Rata de adoptie a iOS 11 a crescut cu doar 4% intre 31 mai si inceputul lunii septembrie, semn ca vanzarile companiei Apple n-au fost grozave, insa acest lucru era de asteptat. Dintre toate iDevice-urile care sunt active in momentul de fata, 10% inca mai au instalat iOS 10, iar 5% folosesc versiuni mai vechi ale sistemului de operare, cam cum se intampla anual.

iOS 11 nu a fost una dintre cele mai bune versiuni ale sistemului de operare iOS, insa chiar si asa, actualizarile constante lansate de catre compania Apple au crescut rata de adoptie. Apple a lansat pentru iOS 11 actualizari cel putin lunar, iar pentru iOS 12 este asteptat ceva similar, dar speram cu mult mai putine probleme decat in anii anteriori.

Articolul precedentGoogle Maps: Actualizare cu NOI Functii IMPORTANTE LANSATA
Articolul următorSkype a LANSAT o Functie GROZAVA pe iPhone si Android
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.