iOS 11: Cata Lume il are INSTALAT Inaintea LANSARII iOS 12

iOS 11 este instalat in momentul de fata pe un numar foarte mare de iPhone, iPad, sau iPod Toch-uri, apropierea lansarii iOS 12 generand interes si mai mare.

iOS 11 Lume INSTALAT Inaintea LANSARII iOS 12

iOS 11 a ajuns la capat de drum, aceasta versiune a sistemului de operare al companiei Apple avand actualizarile oprite de ceva vreme pentru ca iOS 12 urmeaza sa fie lansat peste exact 2 saptamani. iOS 11 a fost lansat la mijlocul lunii septembrie a anului trecut, iar acum iOS 12 isi va face aparitia, si vine cand 85% dintre utilizatorii de iDevice-uri au iOS 11 instalat.

Da, rata de adoptie a iOS 11 a atins cota de 85%, un procent urias daca ne gandim ca in cazul Android procentul este de peste 6 ori mai mic in momentul de fata pentru penultima versiune majora. Diferenta este foarte mare intre iOS 11 si Android 8 pentru ca producatorii de telefoane Android nu sunt interesati sa le ofere clientilor cele mai noi actualizari in timp util.

iOS 11: Cata Lume il are INSTALAT Inaintea LANSARII iOS 12

iOS 11 Lume INSTALAT Inaintea LANSARII iOS 12 1

Rata de adoptie a iOS 11 a crescut cu doar 4% intre 31 mai si inceputul lunii septembrie, semn ca vanzarile companiei Apple n-au fost grozave, insa acest lucru era de asteptat. Dintre toate iDevice-urile care sunt active in momentul de fata, 10% inca mai au instalat iOS 10, iar 5% folosesc versiuni mai vechi ale sistemului de operare, cam cum se intampla anual.

iOS 11 nu a fost una dintre cele mai bune versiuni ale sistemului de operare iOS, insa chiar si asa, actualizarile constante lansate de catre compania Apple au crescut rata de adoptie. Apple a lansat pentru iOS 11 actualizari cel putin lunar, iar pentru iOS 12 este asteptat ceva similar, dar speram cu mult mai putine probleme decat in anii anteriori.