WhatsApp: Functia MAJORA Lansata in SECRET

WhatsApp a lansat aceasta noua functie majora in secret pentru utilizatorii din lumea intreaca, compania WhatsApp testand-o de ceva vreme, si iata cum te poate ajuta ea.

WhatsApp Functia MAJORA Lansata SECRET

WhatsApp are parte deo noua functie foarte importanta care a fost lansata in secret de catre compania americana pentru utilizatorii din lumea intreaga, ea aducand cevac e are menirea de a ne ajuta serios in viitor. Mai exact, acum cateva luni compania WhatsApp incepuse sa testeze o functie care permitea avertizarea utilizatorilor in legatura cu link-urile suspicioase care erau trimise de catre diverse persoane, ea fiind lansata pe Android in iulie, iar acum ajunge pe iPhone.

WhatsApp a lansat si pentru utilizatorii iPhone functia care ne protejeaza impotriva persoanelor care vor sa ne pacaleasca sa accesam website-uri cu continut fraudulos, sau care ne-ar putea pacali pentru a ne fura diverse date. Compania care dezvolta WhatsApp a implementat functia precum in imaginea de mai jos, ea incadrand fiecare link suspicios intr-un chenar special care il marcheaza corespunzator, astfel incat noi sa stim foarte clar ce urmeaza sa accesam.

WhatsApp: Functia MAJORA Lansata in SECRET

WhatsApp Functia MAJORA Lansata SECRET 1

WhatsApp nu marcheaza ca suspicios chiar orice fel de link pe care il primim de la diverse persoane, ci doar cele care au fost confirmate de catre companie in trecut ca fiind de la website-uri frauduloase, sau cele care au caractere dubioase in domeniu. In exemplul de mai sus puteti vedea ca litera w din componenta domeniului nu arata chiar atat de normal, iar asta pentru ca este de fapt un alt caracter, menit sa-i pacaleasca pe utilizatori care sa creada ca link-ul duce la website-ul aplicatiei.

WhatsApp a implementat aceasta noua functie ca un raspuns la valurile tot mai mari de stiri false care au inundat platforma de mesagerie, compania neavand pana acum vreo solutie pentru a o rezolva. Aceasta noua functie este cu siguranta foarte utila pentru a-i ajuta pe oameni sa afle mai clar ce pot accesa, si ce nu pot accesa, insa desigur ca in foarte multe cazuri e nevoie si ca oamenii sa-si foloseasca si creierul pentru a se proteja.