Samsung GALAXY S10: EXCLUSIV, FUNCTIA IMPORTANTA la care NU te Asteptai

Samsung GALAXY S10 ajunge iar in atentia lumii cu o functie grozava. Samsung GALAXY S10 avusese aceasta functie anuntata ca fiind eliminata, dar iata ca va fi oferita.

Samsung GALAXY S10 Functia NU Asteptai

Samsung GALAXY S10 este in plin proces de dezvoltare in momentul de fata pentru a fi lansat candva la inceputul anului viitor, compania coreeana avand planuri destul de interesante vis-a-vis de telefon. Desi acum cateva saptamani s-a spus ca Samsung GALAXY S10 nu va avea 5G integrat de catre cei de la Samsung, ei bine iata ca aceasta tehnologie urmeaza sa isi faca loc in viitorul produs care se afla in momentul de fata in proces de dezvoltare.

Samsung GALAXY S10 va avea 5G integrat de catre coreeni, insa nu in toate modelele, ci doar in modelul Plus, daca se va numi asa, acesta avand in momentul de fata integrat un chip care ofera aceasta conectivitate. Samsung GALAXY S10 va avea chip-uri Qualcomm Snapdragon 855, si Exynos 9820, iar pentru primul exista deja conectivitate 5G, doar ca se spunea ca Samsung nu va activa chip-ul pentru ca retelele inca nu au fost lansate la nivel global.

Samsung GALAXY S10: Functia IMPORTANTA la care NU te Asteptai

Samsung GALAXY S10 cu conectivitate 5G nu va fi extrem de util pentru chiar atat de multa lume, iar asta pentru ca in afara de Coreea de Sud, e putin probabil ca alte tari sa aiba retele extinse disponibile pentru utilizare in martie 2019. Exista anunturi de la multi operatori privind lansarea unor retele 5G de mare viteza, insa majoritatea vor veni prin 2020, cu mult dupa ce Samsung GALAXY S10 va fi lansat, si cu mult dupa ce alte telefoane vor avea conectivitate 5G.

Samsung GALAXY S10 va fi lansat in trei modele de catre compania Samsung, fiecare dintre ele cu diverse functii diferite oferite in functie de pretul la care vor fi vandute pe pietele globale. Modelul cel mai scump al Samsung GALAXY S10 va avea si ecranul cel mai mare, de 6.4 inch, dar si cele mai multe functii integrate, printre care si cea de conectivitate 5G, pe care multa lume o asteapta, desi nu stie ca inca nu o poate folosi.