Windows 10: Schimbarea MAJORA LANSATA de Microsoft

Windows 10 are parte de o noua schimbare importanta din partea Microsoft. Windows 10 are aceste noutati oferite de catre Microsoft ca raspuns la Google.

Windows 10 outlook microsoft

Windows 10 are parte saptamana aceasta de o schimbare majora anuntata de catre compania Microsoft, ea fiind disponibila pentru utilizatorii din lumea intreaga, noutatea fiind anuntata inca de anul trecut. Cei de la Microsoft au lansat saptamana aceasta o noua interfata pentru platforma Outlook, atat in ceea ce priveste aplicatia din Windows 10, cat si platforma web a serviciului de email, deci orice persoane o vor putea folosi, indiferent de unde acceseaza serviciul.

Windows 10 si platforma web a Outlook au prezentate in imaginea de mai jos noua interfata care este disponibila pentru utilizatorii ce folosesc platforma Microsoft pentru a trimite email-uri catre oricine au nevoie. Cei de la Microsoft stiu ca nu toata lumea se poate obisnui cu noul design al Outlook in Windows 10 sau platforma web, asa ca le permite utilizatorilor sa dezactiveze schimbarile oricand doresc, daca nu sunt multumiti de ceea ce ofera ele.

Windows 10: Schimbarea MAJORA LANSATA de Microsoft

Windows 10 outlook microsoft 1

Windows 10 are acum in Outlook mai multe optiuni pentru control si personalizare, versiunea imbunatatita a aplicatiei oferind o varietate de functii noi pentru utilizatori, dar si imbunatatiri pentru performante. Microsoft a gandit o interfata cu multe modificari pentru Outlook in Windows 10 si pe web, ea putand fi personalziata pentru a adauga functii noi, sau a le elimina pe altele vechi, un nou meniu de navigare fiind deasemenea integrat pentru a oferi functionalitate imbunatatita.

Windows 10 va permite sa incercati chiar de acum aceasta noua interfata, la fel si website-ul celor de la Microsoft, iar asa veti observa ca exista multe noutati preluate de la aplicatiile mobile lansate de catre cei din Redmond. Windows 10 a avut imbunatatiri implementate acum ceva timp pentru aplicatia Mail, iar acum vedem ca si pentru Outlook este oferit ceva similar, compania Microsoft incercand sa ramana competitiva in fata celor de la Google, care au imbuntatit semnificativ Gmail in 2018.