Google Anunta OFICIAL Ziua LANSARII unui NOU Produs

Google a anuntat oficial astazi ziua lansarii unui nou produs important. Google a confirmat zvonurile care aparusera in ultimele saptamani si pregateste o surpriza mare pentru fani.

Google Ziua LANSARII pixel 3

Google a trimis aseara invitatii pentru a chema presa la lansarea unui nou produs important, compania americana alegand ziua de 0 octombrie pentru a dezvalui noile sale modele de telefoane din seria Google Pixel 3. Stiam inca de acum cateva saptamani ca ziua de 0 octombrie a fost aleasa de catre cei de la Google pentru a prezenta noile modele de telefoane din seria Google Pixel 3, insa acum totul a devenit oficial cu invitatiile trimise de companie.

Google a anuntat ca pe data de 16 octombrie va organiza un eveniment in orasul New York pentru a prezenta doua noi modele din seria Google Pixel 3, unul standard si unul XL, insa se zvoneste si ca noi Pixelbook-uri si-ar putea face aparitia. Google a facut o schimbare interesanta de strategie in 2018, renuntand sa mai organizeze evenimentele in San Francisco, si alegand New York, asa cum face compania Samsung cu telefoanele din seria Note.

Google Anunta OFICIAL Ziua LANSARII unui NOU Produs

Google Ziua LANSARII pixel 3 1

Google a ales sa prezinte telefoanele din seria Google Pixel 3 cu doar o saptamana inainte ca seria Huawei Mate 20 sa fie prezentata de catre compania Huawei, deci vorbim despre evenimente care se vor succeda unul dupa celalalt. Google a ales sa-si prezinte noile modele de telefoane din seria Pixel 3 in aceeasi perioada in care anul trecut a prezentat modelele din seria Pixel 2, distanta de 1 an intre modele fiind cea normala pentru orice producator de telefoane.

Google va lansa doua modele din seria Pixel 3, insa modelul XL este cel mai important, el avand un ecran cu diagonala de 6.9 inch, un decupaj cu o camera frontala 3D, plus multe alte noutati interesante. Nu se stie deocamdata ce pret intentioneaza sa ceara compania Google pentru telefoanele din serial Pixel 3, insa cu siguranta nu vorbim despre preturi mici care vor fi cerute de catre americani pentru aceste doua noi modele de telefoane.