Google Search: Noutati IMPORTANTE de la Google

Google Search are parte de schimbari majore pentru utilizatori. Google Search beneficiaza de o serie de schimbari asteptate de foarte mult timp de utilizatori.

Google Search design material

Google Search are o serie de noutati importante in proces de pregatire din partea companiei Google, printre ele numarandu-se si un nou design pe care americanii vor sa-l ofere pentru utilizatorii din lumea intreaga. Google Search urmeaza sa beneficieze de noul design material pe care compania Google l-a implementat deja intr-o gama variata de servicii si aplicatii, asa ca va exista unitate in felul in care arata ceea ce ofera compania americana pentru noi.

Google Search are deja in plin proces de testare acest nou design material, iar mai jos puteti vedea si primele imagini care confirma faptul ca exista planuri interesante pentru a aduce imbunatatiri pentru platforma. Design-ul Material devine proeminent in cam toata interfata, de la bara principala pentru cautari, si pana la rezultate, sau celelalte elemente de interfata din Google Search care permit controlarea modului in care se efectueaza cautari in cadrul platformei.

Google Search: Noutati IMPORTANTE de la Google

Google Search design material 1

Google Search are deasemenea implementata o bara de cautare care ramane permanent vizibila indiferent in ce zona a paginii ne mutam atentia, ceva ce pana acum nu fusese oferit de catre compania Google. Puteti vedea in imaginea de mai sus cum arata acest nou element pentru Google Search, el facand cautarile si mai simple, dar si tinerea minte a cuvantului, sau expresiei, pe care am folosit-o pentru a face respectiva cautare, deci nu va trebui sa mai facem alta.

Google Search design material 2

Google Search are toate aceste noutati in plin proces de testare in momentul de fata cu o gama variata de utilizatori din lumea intreaga, asa ca el poate fi modificat in cursul urmatoarelor zile pe masura ce se descopera probleme. Din moment ce Google abia testeaza acest nou design material pentru Google Search, e greu de spus cand ar putea fi el oferit in mod oficial pentru utilizatori, asa ca ramane doar de vedem ce va mai fi anuntat.