Apple vrea sa iti Vanda Abonamente la Ziare si Reviste

Apple vrea sa lanseze un nou serviciu special prin care sa vanda abonamente pentru ziare si reviste pentru utilizatorii iPhone si iPad din intreaga lume.

apple abonamente ziare reviste

Apple are intentia de a lansa un nou serviciu in care sa includa cele mai mari reviste si ziare de pe intreaga planeta, compania americana dezvaluindu-si intentiile la inceputul anului. Apple a cumparat o companie numita Texture, ea dezvoltand un serviciu care prelua articole din ziare si reviste si le vindea la abonament pentru utilizatori din lumea intreaga.

Apple vrea sa faca acelasi lucru astazi, si a discutat deja cu publicatii mari precum New York Times, Wall Street Journal, sau Washington Post pentru a le prelua articolele. Eddy Cue, vicepresedintele senior al Apple, care adormea prin sedinte, este cel care conduce negocierile, si e de asteptat ca un anunt privind lansarea acestui serviciu sa vina foarte curand.

Apple vrea sa iti Vanda Abonamente la Ziare si Reviste

Apple vrea sa ofere continut original pentru clientii sai, si sa perceapa abonamente pentru vizualizarea continutului, o parte din bani urmand a ajunge la ziarele si revistele din platforma. Ceea ce vrea sa faca Apple s-ar intercala cu aplicatiile tuturor acestor publicatii, care isi vand ziarele si revistele cu abonamente de minim 10 dolari pe luna, sau chiar mai mari.

“Apple has been talking to some of the biggest newspapers in the U.S. about adding their stories to Texture, the magazine app Apple bought in March. Apple executives, led by content boss Eddy Cue, have reached out to the New York Times, the Wall Street Journal and the Washington Post about joining the app, according to people familiar with the conversations, which began this summer.”

Creatorii de continut nu prea vor sa faca parte din serviciul celor de la Apple, de teama sa nu piarda control asulra continutului, sau al cititorilor, asa ca e greu de spus ce va reusi sa faca Apple. Cert este ca Apple vrea sa le ofere clientilor iPhone si iPad mai multe servicii utile, insa nu ea controleaza tot continutul, asa ca trebuie sa functioneze in anumite limite.