Marea Vedeta din Oferta Apple va fi iPhone XC

iPhone XC va fi marea vedeta din oferta companiei Apple, americanii urmand a inregistra interes foarte mare multumita noutatilor oferite de catre telefon.

iphone xc vedeta Apple

iPhone XC a fost confirmat aseara ca fiind telefonul cu ecran de 6.1 inch pe care compania Apple vrea sa il lanseze pe 12 septembrie, noul model urmand a fi si cel mai cautat dintre toate cele trei care vor fi oferite. iPhone XC este cel mai ieftin dintre toate cele trei, iPhone XS si iPhone XS Plus urmand a fi vandute la preturi care sunt cu 100 de euro si respectiv 200 de euro mai mari, asa ca lumea il va cauta cu prioritate pe acesta.

iPhone XC urmeaza sa le ofere utilizatorilor acelasi design precum seria iPhone XS, face ID, o camera aproape la fel de buna, performante la fel de bune, autonomie aproape la fel de buna, dar totul la un pret mai mic. Mai mult decat atat, iPhone XC urmeaza sa fie disponibil si in mai multe culori decat seria iPhone XS, iar asta va conta foarte mult, deoarece oamenii vor sa aiba posibilitatea de a-si cumpara telfeoanele si in culorile care le plac.

Marea Vedeta din Oferta Apple va fi iPhone XC

iPhone XC va fi mai mare decat iPhone XS, iar asta ar putea conta foarte mult pentru cei care vor un ecran mai mare pe care sa afiseze informatii, desi pentru unii ar putea fi o pacaleala din pacate. iPhone XC va avea ecran LCD si o rezolutie mai mica decat cea a iPhone XS, cu ecran OLED, desi primul are 6.1 inch si al doilea 5.8 inch, insa daca rezolutia primului va fi mai mica decat a celui de-al doilea, atunci vor fi afisate mai putine informatii pe ecran.

iPhone XC va fi vedeta Apple pentru va genera cele mai mari vanzari pentru companie, productia acestui model fiind estimata a reprezenta jumatate din productia tuturor celor 3 modele, asa ca e de asteptat sa genereze vanzari mari. iPhone XC va fi mai cautat decat iPhone 8 pentru ca va avea ecranul mare, Face ID, si noile culori pe care le va oferi compania Apple, asa ca va fi si foarte greu de cumparat imediat dupa lansare, asa cum e de asteptat.