Noua Functie MAJORA a iPhone XC e CONFIRMATA

iPhone XC are astazi confirmata o noua functie foarte importanta de catre o prima imagine cu un prototip testat inaintea lansarii pregatita de catre Apple.

iphone xc dual-sim

iPhone XC pare sa aiba o noua functie majora confirmata astazi de catre o imagine care a aparut pe internet direct din Asia, impreuna cu altele privind culorile iPhone XC, si care pare sa prezinte un prototip real al telefonului pe care il va lansa Apple. Mai exact, vorbim despre faptul ca iPhone XC urmeaza sa aiba parte de suport dual-SIM integrat pentru unele modele, si pentru unele tari, o prima imagine aratandu-ne cum ar urma sa ofere compania Apple aceasta functionalitate pentru telefon.

iPhone XC are in imaginea de mai jos aratat un sertar SIM care are in mod foarte clar prezente doua locase in care pot fi introduse cartele SIM de catre utilizatori pentru folosire cu telefonul. Cam toate telefoanele noi care au suport dual-SIM au exact acelasi tip de sertar SIM, cu doua locase pentru introducerea de cartele, iar in cazul iPhone XC lucrurile nu par sa fie diferite, deci cei de la Apple probabil nu vor oferi o metoda de folosire diferita fata de cea de pana acum.

Noua Functie MAJORA a iPhone XC e CONFIRMATA

iphone xc dual-sim 1

iPhone XC ar fi doar unul dintre modelele noi ale iPhone care ar avea suport dual-SIM integrat, iar asta pentru ca si iPhone XS Plus a fost anuntat cu exact aceeasi functionalitate, dar tot in format limitat. Se zvoneste ca doar China si alte tari de prin Asia ar urma sa aiba modele dual-SIM ale iPhone XC si iPhone XS Plus, iar asta pentru ca in alte zone cei de la Apple nu vor sa vanda asemenea telefoane, probabil fortati si de operatorii de telefonie mobila.

iPhone XC ar fi unul dintre cele doua prime modele, impreuna cu iPhone XS Plus, ale iPhone care ar urma sa ofere suport dual-SIM, o premiera asteptata de catre foarte multa lume, de si mai mult timp. iPhone XC, iPhone XS si iPhone XS Plus vor fi lansate de catre compania Apple in data de 12 septembrie in cadrul unei conferinte ce va avea loc in Apple Park, si va astept pe iDevice.ro pentru a discuta despre toate noutatile care vor fi dezvaluite.