Lansarea iPhone XR e Facuta cu MARI Probleme

iPhone XR va avea parte de o lansare foarte problematica, Apple nereusind sa depaseasca situatia avuta cu iPhone X pentru a le oferi clientilor ceea ce isi doresc.

iphone xr lansare probleme

iPhone XR este denumirea pe care oamenii cu surse in interiorul Apple o prezinta ca fiind cea finala care compania Apple urmeaza sa o foloseasca, desi ea este mai mult decat ciudata pentru un telefon al americanilor. In ciuda acestui lucru, informatii aparute astazi confirma faptul ca iPhone XR va fi disponibil in cantitati limitate in momentul lansarii, deci telefonul va fi foarte greu de cumparat dupa ce va fi pus in distributie de catre americani.

iPhone XR a avut anuntate inca de acum cateva luni probleme de productie in cadrul fabricilor partenerilor Apple, ecranul LCD cu diagonala de 6.1 inch fiind cel care le-a dat mari patai de cap celor de la Japan Display si LG Display. Asamblarea componentelor de iluminare pentru ecranele LCD ale iPhone XR sunt principala problema, iar din cauza dificultatilor fabricarii lor, cei de la Apple vor avea cantitati foarte limitate de telefoane pentru lansare.

Lansarea iPhone XR e Facuta cu MARI Probleme

iPhone XR ar putea fi deasemenea lansat mai tarziu de catre Apple, zvonuri aparute in ultimele luni sugerand faptul ca telefonul urma sa fie pus in vanzare undeva prin noiembrie in loc de septembrie. Apple a fost obligata sa amane lansarea iPhone X in 2017, iar acum iPhone XR ar fi telefonul caruia i-ar “veni randul” sa aiba lansarea amanata de catre Apple din cauza cantitatilor extrem de limitate de unitati disponibile pentru lansarea initiala.

“Still, Apple has faced tight supply of the new low-cost model due to minor complications fitting backlights for the LCD screen, according to people familiar with the matter. That could mean the lower-cost device ships in limited quantities initially, they said. Apple may be tempted to delay availability of the LCD version to gauge demand for the more expensive largest new iPhone.”

iPhone XR va fi cel mai ieftin dintre noile modele ale iPhone pregatite pentru 2018, dar si cel mai cautat dintre ele, intai in baza pretului, si mai apoi in baza faptului ca va fi vandut intr-o serie de culori complet noi. iPhone XR va fi lansat de catre compania Apple pe 12 septembrie impreuna cu iPhone XS si iPhone XS Plus/Max, iar pe iDevice.ro va astept pentru a discuta despre toate noutatile pregatite pentru noi de catre cei din Cupertino.