Apple ar fi Stabilit Denumirile iPhone XR si iPhone XS Max

iPhone XR si iPhone XS Max ar fi denumirile finale pe care le vor avea telefoanele cu ecrane de 6.1 inch si 6.5 inch, iPhone XS fiind cel de-al treilea telefon pregatit de lansare.

iphone xr noutati iphone xs max

iPhone XR si iPhone XS Max ar fi denumirile noilor modele ale iPhone pe care compania Apple ar vrea sa le lanseze saptamana aceasta, ele urmand a fi oferite impreuna cu un iPhone XS, care va fi cel mai mic model, ca dimensiuni. iPhone XR va avea un ecran cu diagonala de 6.1 inch, in timp ce iPhone XS Max va avea un ecran cu diagonala de 6.5 inch, iar iPhone XS va avea un ecran cu diagonala de 5.8 inch, preturile fiecaruia fiind destul de diferite.

iPhone XR este una dintre denumirile pe care compania Apple le-a luat in considerare pentru telefonul care are ecran cu diagonala de 6.1 inch, si ar fi cea aleasa in final, dar informatia nu este 100% sigura. Ea vine totusi de la oameni care stiu ce discutii au avut oamenii din echipa de marketing a companiei Apple, iPhone XR fiind o denumire ciudata, care ar crea foarte multe discutii si foarte multa confuzie in randul clientilor, cam ce face Apple in mod normal.

Apple ar fi Stabilit Denumirile iPhone XR si iPhone XS Max

iPhone XS Max este a doua denumire care ar fi fost stabilita de catre cei de la Apple, insa de aceasta data pentru telefonul care are diagonala de 6.5 inch, ea fiind mult mai sigura decat cea iPhone XR. Si aceasta denumire este foarte ciudata pentru ceea ce a oferit compania Apple pana in prezent, iar asta pentru ca toata lumea astepta lansarea iPhone XS Plus, dar iata ca realitatea bate filmul, iar echipa de marketing vrea sa arate ca isi merita banii si ca poate aduce produsele in atentia lumii.

“To signify the even larger screen, Apple is likely to give the phone a new name: “iPhone Xs Max,” according to people familiar with Apple’s internal deliberations. Apple has considered calling the 6.1 inch phone the “iPhone Xr,” one of the people said.”

iPhone XR si iPhone XS vor avea preturi cu mult diferite, primul cu un pret de 700 de euro, si al dolea cu un pret de maxim 1150 de euro, multe diferente in functionalitate urmand a exista deasemenea intre ele. Apple va lansa iPhone XR, iPhone XS si iPhone XS Max pe data de 12 septembrie, si va astept pe iDevice.ro miercuri incepand cu ora 19:00 pentru discuta despre toate noutatile pe care urmeaza sa le anunte cei din Cupertino.