Noutatile Huawei MATE 20 Confirmate OFICIAL

Huawei MATE 20 are cateva noutati importante confirmate oficial de catre compania Huawei astazi, iata ce vor primi fanii care vor cumpara seria de telefoane.

0

huawei mate 20 noutati

Huawei MATE 20 va fi lansat in mod oficial pe data de 16 octombrie de catre compania Huawei in cadrul unui eveniment care va avea loc in Londra, chinezii trimitand astazi invitatiile catre presa care urmeaza sa participe la eveniment. Asa cum era de asteptat, acestea confirma cateva dintre noutatile pe care seria Huawei MATE 20 le va avea pentru clientii sai, cea mai evidenta dintre ele fiind chip-ul Kirin 980, despre care oricum stiam ca va veni in toamna.

Huawei MATE 20 va avea acest nou chip Kirin 980 produs folosind un proces de fabricatie de 7nm, el urmand a aduce imbunatatiri pentru performantele generale, dar si pentru autonomie, ambele avand cresteri de peste 10%. Huawei MATE 20 va avea deasemenea o camera tripla cu senzori de imagine pozitionati in forma patrata, impreuna cu flash LED-ul, aceasta fiind o alegere noua pentru un producator, dar calitatea pozelor si filmelor nu va avea de suferit.

Noutatile Huawei MATE 20 Confirmate OFICIAL

huawei mate 20 invitatie lansare

Huawei MATE 20 pare deasemenea sa aiba confirmat faptul ca va veni o schimbare serioasa de design din partea companiei Huawei, invitatia sugerand un telefon fara decupaj, sau margini, insa realitatea va fi diferita. Huawei MATE 20 va avea un decupaj foarte mic in partea superioara, dar va avea o margine sesizabila pentru ecran in partea inferioara, Huawei MATE 20 Pro urmand a copia total decupajul iPhone X, avand si o margine in partea inferioara.

Huawei MATE 20 este seria de telefoane cu care compania Huawei spera sa se poata lupta mai serios cu cei de la Apple si seria iPhone XS, insa e greu de spus in ce masura va reusi sa le indeplineasca cerintele fanilor. Stim deja ca seria Huawei MATE 20 va fi lansata pe data de 16 octombrie, insa punerea in vanzare ar trebui sa aiba loc undeva prin noiembrie, sau cel putin aceasta a fost pana acum situatia cu celelalte modele lansate.