Schimbarea Huawei Mate 20 care te va DEZAMAGI

Huawei MATE 20 are un anunt dezamagitor facut astazi cu privire la noile modele care vor fi lansate pe 16 octombrie, multi fani urmand a regreta schimbarea.

huawei mate 20 culori

Huawei Mate 20 se apropie incetul, cu incetul, de lansare, noua serie de telefoane ale chinezilor avand stabilita data de prezentare pentru ziua de 16 octombrie, si pe masura ce ne apropiem de ea, aflam noi informatii. Mai exact, astazi aflam ca una dintre cele mai interesante schibari facute pentru seria Huawei P20, care a si fost extrem de apreciata, nu is va regasi un loc in Huawei Mate 20 anul acesta, in mod complet surprinzator, avand in vedere succesul.

Huawei Mate 20 nu ar urma sa fie lansat de catre cei de la Huawei in noile culori “gradient”, adica acelea care isi schimba nuanta in functie de unghiul din care sunt privite, ele fiind extrem de populare. Desi popularitatea e mare, Huawei Mate 20 ar urma sa fie lansat, cel putin in Europa, in versiuni de culoare neagra si albastra, insa alte culori n-ar fi fost stabilite deocamdata, iar niciuna dintre acestea nu este cu gradient, asa cum sperau multi oameni.

Schimbarea Huawei Mate 20 care te va DEZAMAGI

Huawei Mate 20 ar putea fi disponibil si in alte culori in viitor, insa deocamdata doar cele doua standard au fost confirmate de catre cei de la Huawei ca fiind disponibile pentru telefoanele pe care le vor vinde. Huawei Mate 20 nu ar avea aceste culori speciale deoarece ele ar fi fost gandite pentru a fi oferite exclusiv pentru seria Huawei P20, asa ca ramane de vazut daca ele vor fi tinute pentru viitor ca o surpriza, sau nu vor fi oferite vreodata.

Huawei Mate 20 este o serie compusa din 3 modele, unul Lite, unul standard, si unul Pro, fiecare dintre ele avand functii diferite oferite de catre compania Huawei, asa ca ramane de vazut ce urmeaza sa fie anuntat. Seria de telefoane Huawei Mate 20 se va lupta cu seria iPhone XS pentru atentia consumatorilor din lumea intreaga in urmatoarele luni, asa ca ar trebui sa aiba suficient de multe noutati pentru a fi atractiva pentru toti clientii chinezilor.