iPhone XC/XR: Asa ARATA Noul Telefon de 6.1 inch

iPhone XC are prezentat astazi noul design pe care compania Apple l-a ales pentru telefonul cu ecran de 6.1 inch, impreuna cu noile culori pregatite.

iphone xc xr arata telefon

iPhone XC, sau iPhone XR, apare astazi intr-un clip video care ne prezinta foarte clar noul design pe care compania Apple pare sa il fi ales pentru telefonul cu ecran cu diagonala de 6.1 inch. Puteti vedea mai jos un concept care este realizat in baza schitelor si imaginilor cu presupuse prototipuri ale iPhone XC, iPhone XR, ele aparand in ultimele saptamani pe internet.

iPhone XC va fi similar in design cu iPhone X si iPhone XS, adica va avea decupaj in ecran si carcasa din sticla, insa nu va avea o camera duala, ci una una standard, ca iPhone 8. Spre deosebire de iPhone 8, iPhone XC va avea flash LED-ul pozitionat sub camera, dupa cum puteti vedea mai jos, iar acesta este design-ul final al telefonului celor de la Apple.

iPhone XC/XR: Asa ARATA Noul Telefon de 6.1 inch

iPhone XC va fi deasemenea disponibil in 5 culori, cu trei mai multe decat iPhone XS, modele de culoare rosie, space gray, argintie, albastra si maro urmand a fi oferite. In acest clip video vedem o culoare numita spicy orange, insa in realitate aceasta este o culoare maro, pe care compania Apple o va numi cel mai probabil Taupe, asa cum face si cu actualele carcase.

iPhone XC va fi prezentat maine seara de catre compania Apple, si urmeaza sa fie pus in vanzare de catre americani la preturi care incep de la 700 – 750 de euro. Va invit maine seara incepand cu ora 19:00 sa discutam despre toate noutatile pe care compania Apple intentioneaza sa le anunte in legatura cu iPhone XC, multe fiind pregatite de catre americani.