Lansarea iPhone XS si PREMIERA LIVE a Apple

Lansarea iPhone XS vine si cu o premiera din partea companiei Apple pentru LIVE, cei din Cupertino facand astazi anuntul pentru utilizatori.

Lansarea iPhone XS premiera

Lansarea iPhone XS a fost anuntata de catre compania Apple acum mai bine de o saptamana, impreuna cu faptul ca urmeaza sa fie transmisa live cam peste tot de catre americani. Conform mesajului de mai jos, compania Apple urmeaza sa transmite live lansarea iPhone XS inclusiv pe platforma Twitter, ceva ce pana acum nu s-a mai intamplat.

Lansarea iPhone XS va fi transmisa in direct pe website-ul Apple, ca in fiecare an, insa acum americanii o vor transmite si pe Twitter, nu pe Facebook, sau YouTube, cum fac altii. Alegerea celor de la Apple nu trebuie sa vi se para ciudata, iar asta pentru ca intre cele doa companii exista colaborare de foarte mult timp, iar transmiterea live a lansar iPhone XS e doar o extindere a parteneriatului.

Lansarea iPhone XS, unde va fi LIVE in 12 Septembrie

Va astept maine seara incepand cu ora 19:00 pentru a discuta despre toate noutatile pe care compania Apple urmeaza sa ne anunte in legatura cu iPhone XS si restul produselor pregatite pentru lansare.